USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Monatik та Надя Дорофеєва відзняли кліп у Франції

2 Липня 2018 13:10
Співак з Луцька Monatik з учасницею гурту «Время и Стекло» записали трек «Глубоко» й відзняли відеокліп на узбережжі Франції.

Про це артисти розповіли Катерині Осадчій у «Світському житті».

Зазначимо, що автором композиції «Глубоко» ставMonatik, а ідея спільного синглу виникла ще на зніманнях телепроекту «Танці з зірками».

«Я вже давно глибоко повірив в те, що цей дует рано чи пізно повинен був відбутися. Це сталося! Він свіжий і небезпечний, як і сама пісня. Вона може надовго засісти глибоко в думках. Те, що зараз відбувається з нами – я звик співати один, вона звикла співати з безмежно талановитим Позитивом. Але сьогодні час колаборацій, неординарних експериментів. У моєму розумінні цей був вдалим, з огляду на те, що ми всі отримали величезну насолоду від процесу», – розповів співак.

Надя Дорофеєва зізналася, що зраділа, коли Monatik запропонував спільну роботу.

«Глибоко в душі я завжди знала, що наш дует – це питання часу... «Глубоко» – особлива пісня, яка зачепила мене з першої секунди. Вона таємнича, сексуальна, небезпечна, про божевільний потяг, який не зупинити», – зазначила дівчина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
valdis peish Показати IP 2 Липня 2018 14:24
чувак іде до успіху, слідуючі пісні запише з лорак-повалій-кобзон, і сворить новий гурт (чамодан масква вперед)
Онаній до valdis peish Показати IP 2 Липня 2018 15:52
Головне щоб нестобою!!
Лучанин Показати IP 2 Липня 2018 21:38
Це маразм а не новина - манатік з пятої колони
Лучанка Показати IP 3 Липня 2018 08:44
чмо з лялькового театру

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus