USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Новий кліп луцького гурту

1 Грудня 2014 12:59
Режисер Володимир Штунь підготував для поціновувачів гарної музики приємний подарунок. Так, спільними зусиллями з групою Фіолет, світ побачив новий кліп луцької команди. У мережі з'явилася нова відеоробота на пісню "Скинем светри". Незважаючи на те, що на календарі - перший день зими, творці відео гріють глядачів якісною роботою, теплими кадрами золотокосої осені та справжніх почуттів.

До слова, із сольною програмою до свого 5-ого дня народження виступили у рідному Луцьку хлопці з гурту Фіолет. Так, 28 листопада, у Волинському обласному театрі ляльок гурт відіграв понад двогодинний концерт з кращих пісень за 5 років існування.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ігнацьо Показати IP 1 Грудня 2014 13:17
носяться вже с тим фіолетом..Певно автори статтей-прихильники гурту, тому навязують читачам свої смаки?! Добре, що не ровесники Кобзона..
віто Показати IP 1 Грудня 2014 13:39
Сподобалось. Дякую. Приємно, що в Луцьку є таланти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus