USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.70 9.85

Nestlé будує фабрику на Волині

12 Травня 2023 15:52
Компанія Nestlé розпочала будівництво нового виробничого майданчика в Україні, про інвестиції в який оголосили в грудні 2022 року. Всього у новий проєкт у Смолигові Волинської області буде інвестовано 40 млн швейцарських франків. Цей крок спрямований на розширення виробництва вермішелі в Україні.

Про це повідомили у Торчинській громаді.

Для урочистого старту будівництва до Смолигова приїхав виконавчий віцепрезидент та СЕО Nestlé в Зоні Європи Марко Сеттембрі. Разом з генеральним директором Nestlé в Україні та Південно-Східній Європі Алессандро Дзанеллі він підписав сертифікат, що засвідчує початок будівництва.

«Ми продовжуємо свої довгострокові інвестиції в Україну, яка завжди була важливою країною для Nestlé. Тут працюють багато фермерських господарств, які постачають дуже якісну сировину. В поєднанні з центральним положенням України це створює величезні можливості. Важливою є й унікальна експертиза наших працівників в Україні, необхідна для створення продукту найвищої якості», – сказав Марко Сеттембрі, виконавчий віцепрезидент та СЕО Nestlé в Зоні Європи.

Голова Торчинської громади Юрій Кревський наголосив на важливості проєкту для громади, її жителів та висловив всебічну підтримку місцевої влади у реалізації поставлених цілей і завдань.

Нову фабрику в с. Смолигів Торчинської територіальної громади буде зведено поруч з дистрибуційним центром Nestlé, який працює тут вже понад 10 років. Виробництво продукції планується розпочати у першому кварталі 2024 року. Разом з фабрикою у Торчині, виробнича мережа на Волині стане європейським регіональним хабом компанії для категорії кулінарних продуктів. У хабі буде працевлаштовано 1500 людей на виробництві, яке забезпечуватиме постачання продукції на ринок України та на інші європейські ринки.

Відкриття нового виробництва сприятиме підтримці харчової безпеки в Україні та матиме позитивний вплив на економіку країни. Також розширення виробництва – це нові робочі місця для українців, надзвичайно важливі в умовах війни. Від самого початку на нових виробничих лініях вже працюватиме близько 300 людей, частина з яких приїде сюди з інших регіонів України, що забезпечить додатковий розвиток Торчинській громаді.

Nestlé є першою мультинаціональною компанією, що оголосила про нові інвестиції та здійснює практичні кроки вже зараз, щоб забезпечити майбутній розвиток України. Таким чином Nestlé продовжує розвиватися в Україні, підтримує зростання української економіки та створює нові робочі місця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
олег Показати IP 12 Травня 2023 17:24
компанія котра звязків з кацапією не розірвала і зарабляє гроші на крові
Підпільник Кіндрат до олег Показати IP 12 Травня 2023 21:37
Ось така у нас б..........а власть !!
Слідчий Показати IP 13 Травня 2023 14:04
Це не погано,тільки зарплату платитимуть мінімальні а не європейські(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus