USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Newsweek помилився та оприлюднив спецвипуск з Клінтон на обкладинці

10 Листопада 2016 13:31
Відоме американське видання Newsweek випадково відправило на полиці магазинів спецвипуск, на обкладинці якого була фотографія Гілларі Клінтон під заголовком "Мадам президент". Номер був відкликаний, тому вже наступного тижня на полицях магазинів з'явиться спецвипуск із Трампом. Про це повідомляє The New York Post, - інформує ТСН.

Від початку своєї президентської кампанії понад рік тому Дональд Трамп перевершив усі очікування. Читайте про 5 причин, чому Трамп переміг.

Видання відкликало цілу партію номеру, як тільки побачило помилку. Однак новий випуск із фото Трампа та новим заголовком "Президент Трамп" дістанеться магазинів та кіосків лише наступного тижня.

Зазначимо, помилку припустилася компанія-партнер Newsweek, яка виробляє для видання спецвипуски, Topix Media. Генеральний директор компанії вибачився за помилку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus