USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Nirvana», Сердючка та східні танці: обрали найкращого студента луцького «політеху»

14 Квітня 2018 10:25
Серед переможців номінацій, які були визначені попередньо, найкращим студентом Луцького національного технічного університету стала студентка 4 курсу спеціальності інженерне матеріалознавство Уляна Кашепа.

Фінал конкурсу «Кращий студент Луцького НТУ» відбувся 13 квітня у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

Так, ще до початку основної частини дійства публіку розігрівав театр вогню «Fire dance», артисти якого показали світлодіодне шоу.

Щодо самого конкурсу, то він розпочався з відеопредставлення – кожен з учасників розповідав про себе та свою діяльність, таким чином презентуючи себе глядачам та високоповажному журі.

Далі настала черга перевірки інтелектуальних здібностей учасників, зокрема студенти мали назвати свої риси характеру та життєве кредо або ж відповісти на питання на кшталт «що таке щастя?» та «чому обрали спеціальність, на якій навчаєтесь?». Зауважимо, що претенденти на звання найкращого студента не розгублювались та влучно відповідали.
До слова, у перервах між видами програми глядачів розважали молодий рок-гурт «Internal Melodic Sad Core», а також школа танців «Own Space».
Чи не найбільше присутні у залі глядачі очікували конкурс талантів і учасники не підвели – студенти «політеху» пародіювали Вєрку Сердючку, переспівували «Nirvana» та «AC/DC», демонстрували східні танці, робили продуктові букети, а також читали вірші і грали на музичних інструментах.
Як зазначив проректор з науково-педагогічної роботи ЛНТУ Валентин Талах, найважче було журі, адже вони мають вибрати одного серед найкращих студентів у певній категорії, зокрема у спорті та науці. Також він відмітив якість та рівень таланту учасників.

«Сьогодні на сцені я побачив щирість та чесність», - підсумував Валентин Талах.
Тож, підбивши підсумки, найкращим студентом Луцького національного технічного університету журі визнало студентку 4 курсу спеціальності інженерне матеріалознавство Уляну Кашепу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus