USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Nissan та мотоцикл не розминулися: ДТП у Луцьку

26 Травня 2015 13:20
Дорожньо-транспортна-пригода за участю автомобіля Nissan Micra та мотоцикла Geon трапилася сьогодні о 12:00 на перехресті вулиць Рівненської та Задворецької у Луцьку.

Так, як стверджують очевидці, авто, за кермом якого була жінка, їхало з центру і повертало наліво на вулицю Задворецьку. Мотоцикл рухався з Рівненського мосту. Очевидці не можуть стверджувати, прямував мотоцикліст на перехресті прямо, на проспект Волі, чи теж повертав на вулицю Задворецьку – в його випадку – направо.

Як прокоментував репортеру Інформаційного агентства Волинські Новини інспектор з дізнання підрозділу ДАІ Віктор Кручай, який саме працював на місці, за фактом автопригоди розпочали слідство.

Водій авто травм не отримала, натомість мотоцикліста госпіталізували у Луцьку міську клінічну лікарню – про його стан повідомляють лише родичам. Зі слів медиків, постраждалого обстежують.

Відомо, що на місце ДТП забирати сина приїздив його батько. Він розповів, що завтра хлопцеві виповнюється 19 років. Водночас зазначимо, що вік жінки за кермом – близько 30-ти років.

Першими на місце пригоди приїхали представники «Автомайдану» та машина швидкої допомоги. Пізніше до них приєдналася міліція.

Зазначимо, що за станом на 12:50 на перехресті вказаних вулиць утворився затор. Рух регулювали представники міліції.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 26 Травня 2015 13:26
А ЯК ТАМ СВIТЛОФОР,КОМУ ЩО ВИСВIЧУВАВ?
Дитро Показати IP 26 Травня 2015 13:39
Взагалі то я бачив тільки Автомайдан Волинь)) Ну але може в них Всеукраїнське об'єднання, тоді все правильно!
Всезнайко Показати IP 26 Травня 2015 15:34
А яким місцем тут автомайдан?
Лучанин Показати IP 26 Травня 2015 17:55
Ех, курка.. Не знаю чи заробило, від папіка чи від татка - але я б права років на 5 забрав. Знаєте, в чому головна причина таких аварій?! Часто водії авто після таких аварій кажуть - не бачив, швидко летів мотоцикліст..! У випадку з цим дрібнокубатурним відмовка не проканає. Якби там назустріч їхав джипяра здоровий, чи камаз - воно би десять раз подумало чи повертати чи ні. А так.. Права купило, а їздити не купило. На днях знайома "здала на права". Не знаю скільки здала - але то що здала - то є факт, інакше б не здала 100%. У полку ТП на вулицях Луцька прибуло... Тепер кожен раз як переходжу вулицю - верчу головою, бо ЗНАЮ, які макаки за кермом їздять. Мотоциклісту бажаю одужувати!
пішохід Показати IP 26 Травня 2015 20:47
Так як ці мотогонщикі літають, дорогу страшно переходити.
Очевидець до пішохід Показати IP 27 Травня 2015 10:07
Я їхала за Сітроеном на зелене світло і водій Сітроена неправомірно пропускав Нісана.Водій Нісана вагалася їхати чи ні, але водій Сітроена стояв і чекав поки вона не проїде, і тому водій Нісана була змушена повернути. Мотоцикліста, який рухався на великій швидкості, вона не могла бачити за нашими автомобілями. Так-що обвинувачувати водія Нісана не варто. А водій Сітроена,який створив аварійну ситуацію, навіть не зупинився.
андрій Показати IP 27 Травня 2015 01:45
забрати права треба в баби назавжди...їздити не вміють
знайома Показати IP 27 Травня 2015 19:53
хлопець в тяжкому стані в реанімації, лопнув череп((( хоч би одужав!!дуже шкода таких юнаків((ще й перед днем народження((
M Показати IP 23 Червня 2015 13:04
Всім учасникам руху треба бути уважними. В правилах чітко сказано - дивися за іншими учасниками дорожнього руху. Якщо ти не порушуєш, це ще не означає, що інший також їде по правилах. Окрім того, як показує практика, більшість (!!!!) водіїв не знають правил дорожнього руху, їдуть згідно "своїх" правил. Пропускати в такій ситуації ніколи не можна (по дві смуги в кожному напрямку). Важко звинуватити водія ніссана, якщо її пропускав впевнений "досвідчений" водій на сітроені, а її досвід не дозволив правильно зорієнтуватись. Якщо тут хтось хоче заперечити мої слова і сказати, що водій ніссана мусіла це знати? То Ви або супер-водій з народження, або просто ЩЕ не потрапляли в схожі ситуації. "Доброта" водія сітроена коштувала здоров"я всім учасниками пригоди та їхнім родичам. Будьте уважні при пропусканні.... А наша система навчання та видачі посвідчень водія унікальна, однозначно потребує покращення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus