USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Втрата пам’яті та запаморочення: повідомили про стан підлітка, якого збило авто на переході в Луцьку

26 Березня 2021 18:30
Неповнолітній хлопець, якого на пішохідному переході у Луцьку збила машина, перебуває у відділенні нейрохірургії.

Про це Суспільному Волині розповів лікар приймального відділення обласної дитячої лікарні Ігор Тарасюк.

У хлопця попередньо діагностували закриту черепно-мозкову. У підлітка – короткочасна втрата пам’яті та запаморочення.

Нагадаємо, аварія трапилася 26 березня на вулиці Конякіна. Хлопець переходив дорогу з молодшою сестрою. Легковик збив двох дітей, поруч з хлопцем була його молодша сестра, дівчина не травмувалася.

Водія автівки поліцейські перевірили на стан алкогольного сп’яніння. Слідчий Василь Перевознік, який працював на місці ДТП, каже, що водій був тверезий.

Водій автомобіля, який спричинив дорожньо-транспортну пригоду, Олександр пояснив, що дітей не побачив: «Їх машина закрила. Я, щоб уникнути зіткнення з машиною, об’їжджав її і побачив дітей вже. І по бордюрі як міг, так минав».
Речник Нацполіції Волині Олег Плазовський розповів, що транспортний засіб вилучили та помістили на арештмайданчик. За фактом слідчі розпочнуть кримінальне провадження за статтею 286 ККУ «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». На разі триває перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
буба Показати IP 26 Березня 2021 19:04
куди поспiшають водii в Луцьку, якщо все мiсто можна проiхати з кiнця в кiнець через центр за 40 хвилин при швидкостi 40 км/год? цi прискорення пiсля того, як пропустив пiшохода на переходi... маса питань виникае.
лучанин Показати IP 26 Березня 2021 19:18
і що знову пішохід винен, як завжди, чи може пора і водіям ПДР дотримуватися

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus