USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Riffmaster та Положинський презентували кліп для бійців в АТО

6 Лютого 2015 13:07
На пісню "Земля", написану гуртом Riffmaster спільно з Сашком Положинським, зняли кліп.

Нагадаємо, композицію створили спеціально для солдатів з АТО.

"В липні представник МО України звернувся до нас з ідеєю і проханням написати пісню для хлопців, які воюють в зоні АТО. Ми підтримали ініціативу, і спільно з Сашком Положинським, написали пісню " Земля". Найближчим часом плануємо зняти відео. Реалізує ідею відомий режисер Віктор Придувалов", - говорив 1 серпня Андрій Riffmaster Антоненко, - Хочу підкреслити, що пісня та відеокліп створюються без будь-якої фінансової підтримки, це не замовлення Міноборони, а їх прохання, яка реалізоване за ініціативою українських музикантів, небайдужих до долі солдатів своєї країни".

Надихнули музикантів на твір трагічні події в Україні.

"Зображення наших реалій миготіли перед очима: Майдан, Крим, АТО. Воюють друзі мої. І в батальйон і"Донбас " і ті, з ким познайомився, коли грав концерт у військовій частині "Десна". Хлопці там відірвані від життя, їм необхідна підтримка ", - зауважив тоді Андрій Riffmaster Антоненко.

"Коли писав текст пісні "Земля", бачив образи наших солдатів, про яких читав якісь статті, дивився репортажі. Фактично, текст написався майже одразу й цілісно – сів і написав – як відчував, як бачив", - прокоментував Сашко Положинський.

"Один з моїх друзів займається постачанням наших добровольців на передовій, інший рветься на передову, активно шукає варіанти, як туди потрапити на легальних, а не партизанських засадах. А знайомих в зоні АТО маю доволі багато, щоправда, одного з них, на жаль, вже немає серед живих.
Хороші пісні завжди потрібні. Мені здається, наша пісня вдалася хорошою. Тож, чим більше буде чесних, щирих, правильних пісень – тим краще. Головне, щоб вони йшли від душі, а не від розрахунків. Наша – від душі.
Звісно, я би хотів, щоб всі наші колеги, які вболівають за Україну, за наш народ, за нашу армію, за те, щоб люди в третьому тисячолітті не гинули від війни, підтримали своєю присутністю у відеокліпі нашу творчу ініціативу. Але остаточне рішення, на мою думку, має лишатися за режисером", - резюмував Положинський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 6 Лютого 2015 17:05
А де там положинський

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus