USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ryanair в липні планує відновити 90% своїх маршрутів

12 Травня 2020 15:18
Ryanair оголосив про намір відновити в липні польоти на 90% своїх маршрутів з 80 баз. При цьому лоу-кост планує виконувати тільки 40% рейсів свого звичайного розкладу.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на avianews.com.

«Ryanair працює над відновленням польотів на більшому числі маршрутів, замість роботи з високою частотою на невеликому числі напрямків», – пояснили в авіакомпанії нову стратегію роботи.

У повідомленні Ryanair також йдеться, що лоукост завантажив на свій сайт інформацію про оновлений розклад. Однак у випадку з українськими маршрутами, рейси внесені в систему резервування хаотично, що може свідчити про незавершеність процесу. Наприклад, рейси Київ-Варшава доступні для бронювання тільки на перші числа липня, а потім – вересень. У випадку з маршрутом Київ-Дублін квитки продаються на весь липень, недоступні на серпень, і знову доступні на вересень. Нагадаємо, в березні глава Ryanair прогнозував, що лоукостер не буде виконувати пасажирські авіарейси до червня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus