USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

UA-Football.com: новини футболу і не тільки

28 Лютого 2024 11:47
Спортивні сайти містять багато цікавої інформації для вболівальників. Але як вибрати надійне джерело, де знайти все, що потрібно? UA-Football.com працює на медіаринку вже понад 22 роки, й за цей час проєкт виріс від маленького новинного веб-ресурсу до великого порталу, який має численну аудиторію в Україні та за її кордонами.

Відмінні риси проєкту, які роблять його популярним:

• Максимально оперативне та об’єктивне висвітлення подій. Кореспонденти працюють по всій Україні, тому інформація про внутрішні турніри надходить безпосередньо з місця подій. Новини закордоння відстежуються на провідних міжнародних сайтах і публікуються майже одразу після появи першоджерела.

• Акцент на мультимедіа. Відео, унікальні фоторепортажі, аудіотрансляції – відвідувачі платформи отримують максимально різноманітний контент на додаток до текстових новин, інтерв’ю, оглядів, результатів та статистики.

• Велика кількість авторських матеріалів. Журналісти сайту UA-Football не обмежуються передруком та обробкою інформації з інших джерел. На майданчику регулярно з’являються оригінальні авторські тексти та аналітичні статті для справжніх футбольних уболівальників, які цікавляться найменшими нюансами гри.

• Зручна платформа для спілкування. Сайт щодня відвідує величезна кількість людей. Кожен охочий може прокоментувати будь-яку подію чи матеріал, подискутувати з іншими гостями. Для цього достатньо лише зареєструватись.

Портал висвітлює не лише футбольні змагання. В окремому розділі зібрано все найцікавіше з того, що відбувається в інших популярних видах спорту.

Чемпіонат Європи з футболу 2024 на ЮА Футбол

Вже цього року відбудеться головна футбольна подія Старого світу – чемпіонат Європи з футболу 2024. Майже всі учасники турніру вже відомі, окрім ще трьох збірних, доля яких буде вирішена в стикових матчах, які пройдуть наприкінці березня. Загалом у стикових іграх візьмуть участь 12 європейських національних команд.

Україна також спробує вибороти путівку на ЧЄ. Так, 21 березня її чекає зустріч з Боснією та Герцеговиною. Якщо наша команда здолає суперників, то 26 березня матиме шанс поборотися за вихід до чемпіонату Європи з футболу 2024 з переможцем пари Ізраїль/Ісландія.

На сайті ЮА Футбол ви знайдете всю інформацію про турнір та його учасників – таблицю, останні новини, відомості про команди, перелік найкращих бомбардирів, відеоматеріали та прогнози. Вболівайте за Україну на міжнародній арені та дізнавайтеся про всі цікаві події на порталі ЮА Футбол.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus