USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Вже сьогодні: «Vivienne Mort» – у Луцьку

14 Листопада 2015 12:50
Одна з найхаризматичніших українських музичних формацій – київський гурт «Vivienne Mort» виступить у Луцьку вже цими вихідними – в суботу, 14 листопада, у клубі Dance club «Opera». Про це повідомляють організатори заходу.

Початок концерту – о 19:00.

«Їхню музику радять Святослав Вакарчук і Каша Сальцова. Цей гурт увійшов до топ-20 найпрослуховуваніших українських артистів на last.fm одразу за «ВВ» і Pianoбоєм, а квитки на останній концерт у Києві були розпродані задовго до дня виступу», – йдеться на офіційній сторінці зустрічі у мережі Facebook.

«Кожен їхній виступ вражає сильними вокальними партіями тендітної вокалістки та глибоким змістовним наповненням текстів. Тонкими пальцями вони торкаються самого серця, але поводяться з ним ніжно, ніби торкаються до пелюсток троянди», – додають у дописі.



Квитки, вартість яких – 100 гривень, можна придбати онлайн, або у касі Волинського академічного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка (час роботи – вівторок-субота: 13:00 – 19:00).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанка Показати IP 14 Листопада 2015 12:57
Я у захваті от нашої української мови! Шановні, це стільки мови було про пригнічення її совєтами? Цитую: "...київський гурт «Vivienne Mort» виступить у Луцьку вже цими вихідними – в суботу, 14 листопада, у клубі Dance club «Opera». Це в назвах гурту і клуба українські слова? Ми взагалі боремося проти російської мови в нашому житті чи за чистоту української? Може давайте вже передемо на англійську і тоді вже будемо зовсім відрізнятися від тих клятих москалів і будемо здаватися собі такими європейцями, що далі вже нікуди...
коля до Лучанка Показати IP 14 Листопада 2015 17:18
лучанка, не будь ханжою зацикленою на мові
Лучанка до коля Показати IP 14 Листопада 2015 18:36
Як претензії до використання (де потрібно, а частіше - непотрібно) англійської мови - то ти ханжа і все всіх влаштовує. Так давайте не будемо тоді і російську мову забороняти. Чому ж така несправедливість?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus