USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Vodafone заявив про велике навантаження через збій «Київстару»

12 Грудня 2023 14:13
Користувачі мобільного оператора Vodafone повідомляють про проблеми у роботі. Українці не можуть поповнити мобільний рахунок та скаржаться на проблеми з інтернетом та відсутність зв’язку.

Як пише Фокус, українці масово повідомляють про проблеми із поповненням рахунку. Зокрема, кошти з банківського рахунку списуються, втім на мобільний рахунок не надходять, або надходять із затримкою у декілька годин.

Окрім того, користувачі не можуть увійти у мобільний застосунок оператора Vodafone. Зазначається, що додаток тимчасово недоступний через проведення технічних робіт. Разом із цим українці скаржаться на повільну роботу сайту.

Читати ще: Monobank заявив про масовану DDoS-атаку

Що кажуть у компанії

У соцсережах мобільного оператора заявили, про навантаження через велику кількість звернень абонентів «Київстару». Повідомляється, що можливі затримки із зарахуванням платежів. Наразі фахівці працюють над усуненням проблеми.

Серед іншого, у Vodafone заявляють про стабільну роботу послуги «Національний роумінг».

Нагадаємо, зранку 12 грудня українці почали масово скаржитися на збій у роботі оператора «Київстар». Користувачі не можуть надіслати повідомлення та здійснити дзвінок. Також не працює сайт компанії. Причиною збою стала хакерська атака. Проблеми із зв’язком можуть тривати декілька годин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus