USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Volkswagen звільнить 7 тис. співробітників заради екоавтівок

21 Грудня 2018 19:10
Німецький автомобілебудівний гігант Volkswagen AG планує скоротити близько третини співробітників двох своїх заводів у Ганновері та Емдені.

Volkswagen звільнить 7 із 22 тис. працівників цих підприємств, розповідає Новое время.

Причиною скорочення є переорієнтація європейського ринку на електромобілі та поступова відмова країн ЄС від машин із дизельними двигунами.

Виробництво електромобілів вимагає меншої залученості людських ресурсів, із чим і пов'язані плани Volkswagen скоротити непотрібні робочі місця.

Компанія розраховує скоротити штат, насамперед, за рахунок тих, хто виходитиме на пенсію, а також звільняється добровільно. Низці співробітників запропонують контракти на Porsche і заводі VW у Касселі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus