USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Степан Івахів через WOG обкрадає українців

22 Лютого 2018 20:23
Аби ухилитись від сплати більше мільярда гривень боргу WOG, співвласником якого є волинський нардеп і олігарх Степан Івахів, розстрочив платіж таким чином, аби не платити його взагалі.

Про боротьбу Фонду гарантування вкладів фізичних осіб з WOG розповіла заступник директора-розпорядника Світлана Рекрут, повідомляє ОЛІГАРХ.

«Є ще ситуація з автозаправними станціями WOG. Мало того, що за рішенням суду нам заборонено виставляти на продаж ці кредити, так ще й за рішенням суду вони розстрочили свій борг, який зараз становить 1,6 млрд грн, на 5 років, при тому, що ліквідація банку закінчується через рік, а сума щомісячного платежу - 700 тис. грн. І вони щомісяця ввічливо платять 700 тис. грн. А основну суму боргу вони залишили на кінець, на ті терміни, коли навіть вже банку не повинно існувати відповідно до закону», - повідомила Світлана Рекрут.

«Очевидно, вони розраховують, що їхні борги спишуть. Однак вони глибоко помиляються. У будь-якому випадку Фонд гарантування вкладів заперечує і буде оскаржувати такі рішення судів і в результаті виставить кредити автозаправної станції WOG на аукціон і виручить чималу суму коштів», - додала заступник глави ФГВФО

«У нас зараз лежить у Верховній Раді законодавча ініціатива, яка повинна врегулювати таку ситуацію, але вже зараз, в поточній версії закону, у нас записано, що суди не мають права приймати рішення щодо обтяження майна банку, який знаходиться в ліквідації. Однак ми бачимо такі рішення судів майже щодня », - заявила Рекрут.

Як стало відомо раніше, через борги частина автозаправних комплексів компанії WOG може піти з-під контролю фінансово-промислової групи, а сама компанія припинити існування. Окрім того компанія є найбільшим на Волині боржником податків – ТзОВ «Вест Ойл Груп» боргує державі більше 42 мільйони гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Ото насміємся! Показати IP 22 Лютого 2018 21:24
Як би не викручувався очумівший Івахів, а останні штани йому все-таки доведеться продавати. О, яке буде посміховисько!..
ник Показати IP 22 Лютого 2018 23:14
раньше таких проходимцев на волыни наши деды брали на вилы.
ДОКОЛЄ, Стьопа??? Показати IP 22 Лютого 2018 23:44
Дуже влучний заголовок у цього повідомлення, адже єдине, що івахів добре навчився. так це обрадати державу та нас, українців. Але, кажуть, що скоро цей "промисел" для стьопи закінчиться, йому вже плетуть строк за обкрадання дітей свого покійного товариша та шахрайського привласнення його статків...
ДОКОЛЄ, Стьопа??? до ДОКОЛЄ, Стьопа??? Показати IP 22 Лютого 2018 23:45
Описка: обрадати=обкрадати
Аж противно: Показати IP 23 Лютого 2018 00:38
Як я йому колись руку подавав? Вік не відмиюсь...
хехъ до Аж противно: Показати IP 23 Лютого 2018 09:35
как много честных и благородных - за глаза правду вякать.
хехъ Показати IP 23 Лютого 2018 09:34
Назовите хоть одного олигарха или просто (при деньгах) врача, педагога, торгаша, ростовщика, егерея, лесника, любого богатого, кто не ворует в стране, под разными личинами, порой самыми-самыми благовидными и благородными. Неча на зеркало пенять. Привязались к Степану, аж смех дерет, святые и честные.
ГАНЬБА!!! Показати IP 23 Лютого 2018 10:03
А ти, драний "хехъ", видно що гірше Івахіва - як захищаєш цього злодія і намагаєшся всіх прирівняти і до цього злодія, і такого ж самого себе. Ганьба!!!
хехъ до ГАНЬБА!!! Показати IP 23 Лютого 2018 12:54
. Скажи - кто ты и чего ты достиг в жизни, визглявый честный комсомолец.
Глухий? до хехъ Показати IP 24 Лютого 2018 00:23
Я ж сказав, що ти, драний "хехъ", видно що гірше Івахіва
Я Жеглов: Показати IP 23 Лютого 2018 10:47
Этот вор должен сидеть в тюрьме!
АНТИДЕРЖАВНИК Показати IP 23 Лютого 2018 13:15
З оточення цього злодійкуватого рижого кажуть, що у Верховну раду, куда купив за мільйони депутатський мандат, не ходить, особисто не голосує, на інших загальнодержавних заходах, куди запрошують нардепів, теж його не побачиш. Просто сором і ганьба! Бо просто бовтається на далеких морях і океанах та шниряє лише там, де щось можна вкрасти: в українців - через неймовірне завищення цін на свою бодягу на АЗС WOG, у держави - через приховування реальних прибутків, через зарплату в конвертах працівникам, тобто через несплату багатомільйонних податків, через контрабандну поставку ДубноСИРІВ до агресора-Росії для відкорму окупантів. З цим антидержавним соромом треба кінчати!
Спільники??? до АНТИДЕРЖАВНИК Показати IP 23 Лютого 2018 15:30
Ти диви, як такі ж антидержавники лайкають "мінуси", тобто підтримують волинського антидержавника

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus