USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«White Christmas»: у Луцьку звучали найкращі різдвяні хіти

22 Грудня 2018 10:38
Найвідоміші та найулюбленіші різдвяні хіти у виконанні симфонічного оркестру «Leoband Orchestra» під керівництвом Миколи Орача та Олексія Баженова, дарували лучанам святковий настрій. Так, традиційна різдвяна програма львівських гостей «WhiteChristmas» чарівним «полярним експресом» відвезла усіх присутніх у свінгову Америку 1930–1950-х років та змусила поринути у новорічну музичну казку.

Різдвяний концерт, під час якого лунали найкращі композиції Френка Сінатри, Елвіса Преслі, Енді Вільямса, ABBA та багатьох інших відомих світових виконавців відбувся 21 грудня у РЦ "Промінь".
«Let it snow», «Jingle Bells», «Santa Claus Is Coming To Town», Elvis Presley «Blue Christmas», «Happy New Year», Mariah Carey «All I want for Christmas is you», «It’s The Most Wonderful Time Of The Year», Wham! «Last Christmas» – далеко не весь перелік святкових композицій, що лунали зі сцени.

А, власне, різдвяну атмосферу творили солісти «LeoBand orchestra» – Павло Ільницький та Оксана Караїм, а також дівчата-чарівниці із Ladies’ TRIO ( Івана Сав’юк, Ольга Верхоляк та Христина Дутчак).
«Ви можете уявити собі, якби привітати нас із Різдвом і Новим Роком приїхав, до прикладу сам Йоганн Себастьян Бах чи Вольфганг Амадей Моцарт», – таємниче заінтригував публіку Павло Ільницький, і пообіцяв, що якщо хтось із присутніх після концерту прийде до гримерки і заспіває композицію «Christmas Mozart» англійською мовою у тому ж темпі, що і вокалісти оркестру, то наступного року для цієї людини особисто він забронює весь перший ряд на концерт «LeoBand orchestra».
«Різдво – це магічний час, коли не треба боятись загадувати бажання, тому що у цей період вони мають властивість здійснюватись», – зазначила вокалістка Оксана Караїм.«Для короля рок-н-ролу Елвіса Преслі Різдво теж було дуже важливим. Настільки важливим, що одного разу він навіть подарував на свято своїй мамі білий кадилак. Інше питання, що вона на ньому так і не їздила, бо не вміла», – сказав соліст оркестру Павло Ільницький і зауважив, мовляв, чомусь для відомих людей, які для нас уже стали легендами, Різдво не завжди було веселим святом, адже вони часто почували себе самотніми. Як свідчення тому, композиція Елвіса Преслі "Blue Christmas«.
Завершили святкову програму музиканти такою улюбленою для українців композицією «Щедрик» (у англомовних країнаїх – «Carol Of TheBells») у дещо незвичному аранжуванні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus