USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Всесвітньо відомі новорічні хіти лунатимуть у Луцьку

11 Грудня 2017 12:07
Концерт новорічних хітів у виконанні симфонічного оркестра Leoband Orchestra відбудеться у Луцьку 12 грудня в облмуздрамтеатрі.

«Leoband Orchestra» запрошує усіх відчути новорічний настрій та затишну атмосферу Різдва з оновленою програмою «White Christmas».

Глядачі зможуть поринути у вир різдвяних святкувань зі звучанням всесвітньо відомих новорічних хітів Frank Sinatra «Let it snow», «Jingle Bells», «Santa Claus Is Coming To Town», Elvis Presley «Blue Christmas», ABBA «Happy New Year», Mariah Carey «All I want for Christmas is you», Andy Williams «It's The Most Wonderful Time Of The Year», Wham! «Last Christmas» та багатьох інших святкових композицій. Настроєву музику творитимуть віртуози «LeoBand orchestra» під керівництвом Миколи Орача та Олексія Баженова.

Новорічні пісні прозвучать у виконанні солістів Павла Ільницького, Оксани Караїм та чарівного Ladies' TRIO.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 28 Листопада 2017 18:11
Гарна афіша...Таке враження, що українська мова тут випадкова помилка...Ні, я не зануда і не проти інших мов. Але чому англійський мові - зелене світло всюди в Україні? Я так розумію, що українських виконавців за кордоном теж українською мовою на афішах зазначають? Ми ж так свою солов'їну любимо, що аж всі інші мови нацменшин забороняємо!..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus