USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 42.60 42.90
  • PLN 9.75 9.90

«А що ти робив, коли «Гради» бомбили Харків»: Ходорковський закликав росіян виходити на мітинги

4 Березня 2022 20:59
Російський опозиціонер Михайло Ходорковський закликав росіян виходити на антивоєнні мітинги.

Про це він написав у соцмережах, передає ТСН.

«Путін розпочав в Україні шалену, безглузду, несправедливу війну. За його наказом російські війська вбивають українців. Українці у відповідь стріляють у росіян, і все це відбувається в країні, де цілий культ створено зі світу, де цілі покоління виховувалися на гаслі «ні війні». А зараз людей, які повторюють ці гасла, тягнуть в автозаки. У Пітері за такий плакат схопили стареньку, яка пережила блокаду! Так, збиратися на акції – небезпечно. Але пам’ятайте, тим, хто зараз під бомбами, ще небезпечніше. Ці бомби та ці кийки спрямовує одна рука. За нашими протестами світ судитиме, чи є росіяни спільниками Путіна чи такими ж його жертвами, як українці», – написав російський опозиціонер.

Також опозиціонер закликав росіян виходити на вулиці та не боятись того, що їх спакують в автозаки.

Читати ще: Ресурси армії РФ закінчаться до неділі, а Захід прийме санкції проти Путіна, – Христо Грозев

«Ті, хто зараз виходить на вулиці, рятують честь Росії. І пам’ятайте, коли ваш брат Авель запитає вас: «А що ти робив, коли Харків бомбили «Градами», щасливий буде той, хто зможе відповісти: «Я сидів в автозаку». Виходьте на вулиці. Чим більше людей в автозаках, тим менше буде трупів в Україні. 6 березня о 14:00 у Москві від Пушкінської до Манежної площі та на головні вулиці ваших міст. Якщо не можете вийти: увімкніть запис сирени повітряної тривоги», – написав Ходорковський.

Як повідомляли, у Росії вирішили офіційно заблокувати соціальну мережу Facebook.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Володимир Показати IP 4 Березня 2022 22:22
ЗОМБІ ЧУЮТЬ ТІЛЬКИ ПРО "СПЕЦ ОПЕРАЦИЮ", ТА "ЗАЩИТУ РОДИНЫ". ТІЛЬКИ ЗАХИЩАЮТЬ ВОНИ ЇЇ, НЕ ВДОМА, А В СИРІЇ, В ГРУЗІЇ, В УКРАЇНІ. ДУША РАСПА ШОНКА, БАТЬКІВЩИНА - ВЕСЬ СВІТ,ТІЛЬКИ НЕ РОСІЯ,ГОЛОВНИЙ ПОСТАЧАЛЬНИК ТУШОК НА БІЙНЮ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus