USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Аби вибори були безпечні: міськрада закупила для лучан на дільниці маски та ручки

21 Жовтня 2020 18:39
У неділю, 25 жовтня, відбудуться чергові місцеві вибори. На них обиратимуть депутатів сільських, селищних і міських рад та сільських, селищних і міських голів.

Проте, на жаль, держава не подбала про забезпечення засобами захисту та іншим ані виборчі комісії та їхніх членів, ані виборців.

Про це повідомив у фейсбуці радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

Зважаючи на це, Луцька міська рада придбала для виборців медичні маски та ручки, як цього вимагають протиепідемічні заходи. Маски, що залишаться не розданими, передадуть для використання в навчальні заклади та заклади охорони здоров‘я міста.

Також, як зазначив Ігор Поліщук, міська рада повністю забезпечила виборчі комісії усіма необхідними засобами індивідуального захисту та дезінфікувальними засобами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus