USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Аби «врятувати» родину віддала ворожці все золото

12 Травня 2012 11:51
Аби «врятувати» родину від порчі дівчинка віддала пройдисвітці все золото, що було в квартирі. Зокрема обмотала його тричі хустиною та три дні про це нікому не говорила. Мовляв, так треба.

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.

Так, на вулиці міста до двох неповнолітніх дівчат підійшла інша незнайома їм дівчинка такого ж віку. Остання попросила дівчаток пройти з нею, мовляв їй потрібно вибачитись у якоїсь тітки, а самій робити це страшно. З «групою підтримки» вона пішла в інший двір.

Там, розповідають, їх дійсно чекала незнайома жінка віком 35-40 років. Коли діти підійшли, пройдисвітка сказала одній із них, що на її сім’ю навели порчу. Аби врятувати рідних, їй потрібно віддати усе золото, яке є вдома.
Дівчина одразу побігла додому, взяла золоті речі, тричі замотала їх у хустину (бо ж так «потрібно») та віддала жінці. Опісля та наказала три дні нікому про це не говорити.

Правоохоронці закликають не спілкуватись із незнайомими жінками, які зазвичай пропонують погадати або ж «зняти порчу».

Буває, попереджають у міліції, що шахрайка працює без пари. Так, може підійти просто на вулиці та завести розмову про порчу, а через декілька хвилин «змістовної» розмови зняти з «жертви» все золото та відібрати гроші.

Ворожбитки використовують найрізноманітніші прийоми, щоби переконати своїх «жертв»: спалюють листок та попелом посипають інший папір, на якому заздалегідь смальцем малюють хрест. Таким чином, зрозуміло, звідки з’являється магічний знак, яким лякають довірливих громадян. Використовують, зокрема, голки та інші речі, аби обдурені люди несли з дому цінності, які мають «врятувати» від нещастя родину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Хатуль Мадан Показати IP 12 Травня 2012 12:57
Ворожки, гадалки... Пишіть прямо: цигани!
лілія Показати IP 15 Травня 2012 21:49
мені цікава інформація про потерпілих, на днях така сама ситуація виникла у моїй родині!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus