USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Афганці везуть на схід «швидку» та запчастини до «бойових колісниць»

15 Червня 2017 13:14
Активісти Волинської обласної організації «Української спілки ветеранів Афганістану» вкотре відправилися на схід України з безцінним вантажем. Волонтери зібрали найнеобхідніше продукти харчування, нову військову форму, ліки, запчастини до «бойових колісниць» та інші речі, які так необхідні на фронті.

Це будуть непрості 900 кілометрів дороги, ще й автомобілем з причепом. Відремонтований автомобіль швидкої допомоги, який допоміг придбати підприємець Віктор Янчук, поїде в зону АТО і стане в нагоді бійцям на передовій. Ще один автомобіль Т-4 своїм ходом відправиться в зону бойових дій, де допомагатиме нашим хлопцям виконувати бойові завдання.

Незмінний екіпаж у складі Олександра Положевця, Віталія Лісецького та Василя Пристайчука вже давно перестав рахувати свої поїздки у зону АТО.

«Повертаючись з однієї поїздки, відразу починаємо готуватися до іншої. Наш автомобіль із наклейкою спілки воїнів-афганців вже знають по всій лінії фронту», - розповідає голова Волинської обласної організації УСВА Григорій Павлович.

Волонтерський ескорт відвідає бійців 14-ї бригади, а також побуває у найбільш гарячих точках – Станиці Луганській, Новому Айдарі, Щасті, Красногорівці, Авдіївці, Марянці, Пісках.

Волинська обласна організація ветеранів-афганців дякує усім небайдужим, хто долучився до організації поїздки, а саме: Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», ТзОВ «Волиньфарм», підприємству «Забіяка», ПП Дмитрук, підприємствам «Луцьк-експрес», «Теремно-хліб» та підприємцю Мигальчуку Олександру, торговій мережі «Наш край».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
декомунізація Показати IP 15 Червня 2017 14:47
Скільки вони на тому радянському мотлоху ще їхати будуть. А у Володимері в цей час траву газонокосарками косять і євроремонти в брусиловських (руских ) казармах роблять. Був недавно у частині то відчуття що йде війна немає ніякого, враження що там приют для дол..в создали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus