USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Бійців з Волині збирають на Схід. Терміново потрібні речі

28 Жовтня 2014 18:08
Волинських бійців готують до відправки в АТО. Дуже потрібна термобілизна та військова форма. Волонтери просять усіх небайдужих лучан допомогти. Про це інформує Наталка Шепель на сторінках спільноти Волонтери Госпіталь Волинь.

"Друзі! Збираємо в АТО 14 хлопців-волинян з 152-го окремого радіолокаційного взводу. Вони приїхали на два тижні у відпустку. Далі - знову на Схід. Нині вдалося знайти бронік (дякуючи тобі, Denis Pyatigorets) для санінструктора (хлопець з Голоб Ковельського району) та завдяки нашому лікарю-волонтеру Олегу Савчуку частково забезпечити різним перев'язуальним матеріалом", - пише жінка.

Каже, що в неї є список медикаментів, частину яких забезпечить Наталія Слупко. Але традиційними лишається відсутність військової форми і термобілизни!

Зі слів жінки, з медичних препаратів немає води для ін'єкцій, очних та вушних крапель, вітамінів В12, В6, диклофелаку, фіналгону чи апізартрону; АЦЦ, знеболювальні - Кетанов. Також потрібні антибіотики: Цефазолін, Цефтріаксон, шовний матеріал, скальпель, голкотримач, пінцет, затискач.

"Щодо медичного, якщо якісь уточнення потрібні, то телефон Тараса-санінструктора в мене теж є. Буду вдячна за будь-яку допомогу", - додає Наталка Шепель.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus