USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Афте-паті» - дзвоник у Луцьку: хто на піцу, хто на «Revo». ФОТО

25 Травня 2013 16:30
Останній дзвоник 25-ого травня випускники та школярі Луцька святкували закінчення навчального року хто як міг. Одні - з піцою і морозивом, інші - з цигаркою в зубах і «слабоалкоголкою» в руках.

Випускники п’ятнадцятої школи дружно чимчикували центром на піцу, переконують, що ніякого алкоголю вживати не будуть: «Настрій класний, відпочинемо в піцерії. Будемо замовляти лише безалкогольні напої», - переконує кореспондента «Волинських новин» учень Богдан.





Менші учні замість піци обрали морозиво і солодку воду, теж, кажуть, цілком пристойний вибір, щоб відсвяткувати Останній дзвоник.





Якщо ж окремі випускники будуть ласувати піцою, то інші з пов’язками у національних кольорах важають, що в такий день можна і цигарку, не ховаючись покурити.




Та більше всіх радіють закінченню навчального року не випускники, а значно менші учні. Дві пляшки алкогольного енергетичного напою «Revo» - і свято вдалося. В Центральному парку ані вчителі, ані батьки їх не впіймають.


Ось таке воно - 25-те травня у центрі Луцька.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
до ВН Показати IP 25 Травня 2013 16:53
З ваших банерів віруси вискакують!!!
))) Показати IP 25 Травня 2013 23:46
откуда же тогда их столько бухих в парке берется???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus