USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Агенти УЕБ проконтролювали відвантаження необробленої деревини покупцеві на Волині*

12 Липня 2023 18:11
Агенти Української енергетичної біржі продовжують здійснювати постторговий сервіс. Він полягає у тому, що після торгів необробленою деревиною біржа контролює передання ресурсу покупцеві. Це гарантує, що новий власник сировини отримає саме той товар, який відповідає його вимогам, а договір купівлі-продажу буде виконано.

Нещодавно такий процес відбувся на Волині, де ТОВ «Промислова група «Бонітет» придбало партію необробленої деревини у філії «Маневицьке лісове господарство» ДП «Ліси України».

Представники Агента УЕБ, продавця та покупця спільно оглянули реалізовану сировину. Звірили її параметри – якість, розміри, породу та інші, що заявлені в контракті. Вони відповідали зазначеним. Цей договір буде виконано, й необроблену деревину доставлять за місцем призначення у відповідні терміни.
«Іноді між покупцем та продавцем можуть виникати непорозуміння щодо параметрів реалізованої деревини. Сировина може не влаштовувати нового власника за якістю чи іншими показниками, а це призводить до невиконання контракту. Ми дбаємо, щоб таких випадків було якомога менше. Для цього представники Агента біржі та сторони договору проводять спільний огляд реалізовано ресурсу й контролюють, щоб товар повністю влаштовував покупця. Якщо виникають незначні питання, ми залагоджуємо їх на місці», – розповіла Тетяна Сахник, менеджер з роботи з клієнтами ТОВ «ТІМБЕР МАРКЕТПЛЕЙС» (Агент УЕБ).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus