USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ахметов нагадав футбольним арбітрам, що він займався боксом

28 Жовтня 2009 11:08
Президент «Шахтаря» Рінат Ахметов заявив, що він жодного разу не заходив у суддівську кімнату, як це після гри «Дніпро» - «Динамо» зробив власник дніпропетровського футбольного клубу Ігор Коломойський. Про це повідомляють «Волинські новини».
Ахметов уточнив, що не знає, як вчинив би на емоціях, і чи пішов би спілкуватися із cуддями.
«Знаєте, я жодного разу туди (до кімнати суддів - «ВН») не заходив. І більше того, я не знаю прізвищ арбітрів. Єдине, чув, що Луческу в інтерв\'ю називав Шандора, Годуляна й Геренду. Цих я запам\'ятав. А за великим рахунком я доладно їх прізвищ і не знаю. Для мене це не важливо.
Коли ми відіграли з «Карпатами» і три пенальті поставили, у мене запитали, чому я сиджу такий смутний. Ви думаєте, я щасливий був тоді? У мене немає можливості дати гарну або погану оцінку діям арбітра. Я точно знаю, якщо їх не було, то суддю відразу дискваліфікують довічно.
Цього ресурсу в мене немає просто. І наступному судді покажуть: «Дивися, ще будеш так добре судити, пенальті поставиш «Шахтареві» - довічно дискваліфікуємо, а якщо призначиш пенальті у ворота «Шахтаря» - усе буде добре».
А що стосується, зайшов би я чи не зайшов, то, думаю, не зайшов би. Але суддям можу порадити: у минулому я професіональний боксер, нехай вони мають на увазі, якщо я зайду – буде погано.
Тому, сподіваюся, до цього справа не дійде. Буду намагатися контролювати свої емоції, але раптом вони мене виведуть, я ж не можу сказати, як я буду поводитися , якщо буду на емоціях, проведу я серію (ударів - «ВН») чи ні. Якщо проведу - їм буде погано, тому нехай будуть більш уважні, професійні і чесні», - цитує Ріната Ахметова офіційний сайт «Шахтаря».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus