USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Акція протесту поблизу ПП «Ягодин» завершилася

3 Лютого 2018 19:29
Протестні акції поблизу пунктів пропуску на кордоні України з Польщею завершилися, повідомили у прес-службі Міністерства внутрішніх справ України.

"3 лютого жителі прикордонних районів Львівської області перекрили дороги поблизу трьох пунктів пропуску на українсько-польському кордоні - "Шегин ","Рава-Руська" та "Краковець". Крім того, було перекрито рух поблизу пункту пропуску "Ягодин" на Волині. Громадяни таким чином висловлювали невдоволення з приводу введення податкових обмежень на ввезення товарів з-за кордону. Правоохоронці забезпечили правопорядок під час протестних акцій", - йдеться у повідомленні.

Відзначається, що в блокуванні руху транспорту біля пункту пропуску "Ягодин" брало участь 30 чоловік, близько пункту "Шегині" - 12, біля "Рави-Руської" - 40 осіб.

"Патрульні поліцейські Львівської та Волинської областей забезпечили громадську безпеку. Правоохоронці підтримували діалог з протестуючими, щоб уникнути конфлікту між ними і людьми, які хочуть перетнути кордон", - додали в МВС.

Нагадаємо, перекриття дороги мирною акцією протесту розпочалося зранку 3 лютого. Причина протесту - зміни правил ввезення товарів в Україну, що почали діяти з початку року. Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про акцію протесту поблизу ПП «Ягодин» 10 січня.

Як відомо, Законом України від 7 грудня 2017 року №2245 –VIII прийнято зміни до Податкового кодексу. Згідно них, тепер українцю, який хоче придбати дешевий та якісний товар для сімейний та особистих потреб на суму від 50 до 500 євро без оподаткування, необхідно перебувати за межами країни 24 години.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Світлана Показати IP 4 Лютого 2018 19:45
Закон є закон. І ніякі конробандисти не будуть встановлювати свої правила. Черги реально стали МЕНЬШІ. А мешканьці прикордонних районів будуть заробляти але меньне. Бо поки буде різниця в цінах на ЦИГАРКИ то і їздити будуть. і на ТАКСФРІ вести товар будуть (тільки будні їхні будуть складніші)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus