USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Активісти з Луцька поїхали в зону АТО

25 Лютого 2015 08:32
До бійців 14-ої бригади їдуть активісти з Волині. Окрім допомоги, яку везуть військовим, планують пробути декілька днів на базі бійців, аби дізнатися, чого ті потребують. Про це інформують у прес-службі ВОО «Народний фронт».

Ввечері 24 лютого активісти волинської організації «Народний фронт» відправилися у зону АТО, аби передати зібрані речі та продукти харчування бійцям ракетно-зенітного дивізіону 14-ої (колишньої 51-ої) бригади. Долати дорогу до пункту дислокації волинських військових, що у Луганській області, згодилися громадський активіст Сергій Годлевський, «фронтівці» Лариса Цепух, Богдан Бадзюнь, Андрій Гончар.

Зі слів Годлевського, обласний осередок «Народного фронту» вирішив взяти опіку над ракетно-зенітним підрозділом 14-ої бригади. Так, силами усіх районних партійних організацій, а також священників луцької церкви святого Миколая, для військових зібрали продукти харчування, побутові речі, закупили форму англійського зразка, «буржуйки», душову кабіну, бойлер, паяльні лампи, запчастини до автомобілів, засоби гігієни тощо.

Левова частка у зборі допомоги – за Ратнівським районом. Значний вклад зробили і активісти Шацького, Ковельського, Ківерцівського, Горохівського, Локачинського, Іваничівського районів та, власне, Нововолинська.

Волинські «фронтівці» планують не лише відвезти допомогу, а й провести у зоні АТО кілька днів, щоб особисто поспілкуватися з солдатами та з’ясувати, якої допомоги вони ще потребують.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus