USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волиняни допомогли військовим на 36 мільйонів

3 Жовтня 2014 11:03
Волинські військові від краян отримали різноманітну допомогу на десятки мільйонів. Про це стало відомо під час засідання оперативного штабу з питань протидії загрозам національній безпеці в облдержадміністрації.

Як повідомляють у прес-службі ОДА, волиняни не байдужі до потреб української армії, яка за 23 роки тільки почала відроджуватися. «Силами наших краян, влади, волонтерів та бізнесу волинським військовим надано різноманітної допомоги на майже 36 мільйонів гривень. Меценати допомагають ще й напряму, тому сума коштів може бути значно більшою», - зауважив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик.

Волинські військові формування постійно отримують автомобілі, одяг, обладнання, ліки та необхідне спорядження, продукти харчування, - стверджують в ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus