USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині сім амбулаторій отримали нові автомобілі

17 Листопада 2020 12:59
Сім амбулаторій на Волині отримали нові автомобілі. Вручення транспортних засобів відбулося сьогодні, 17 листопада, за участю медиків, представників Світового банку та органів місцевої влади.

Про це повідомляють у пресслужбі Волинської ОДА.

Нові сучасні автомобілі, які призначені для доїзду сімейних лікарів до пацієнтів, закуплено за кошти, які виділені в рамках співфінансування місцевими бюджетами субпроєкту Світового банку «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області». Загальна вартість автомобілів становить 3,6 млн грн.

Транспортні засоби придбані для тих районів, які виділили кошти на співфінансування зазначеного субпроєкту у 2020 році. Відтак, по 2 автомобілі поїдуть у Горохівський район та місто Нововолинськ, ще по 1 отримають амбулаторії у Ківерцівському, Луцькому і Турійському районах.

Загалом на Волині в рамках проєкту Світового банку реконструюються 32 амбулаторії, кожна з яких має бути забезпечена автотранспортом. 23 автомобілі були вже закуплені у 2018 році в рамках проекту, ще 2 придбали самостійно місцеві громади. Сьогодні усі вони успішно слугують для доїзду сімейних лікарів до пацієнтів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus