USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Американська волонтерка передала Луцькій райраді 400 турнікетів для військових

8 Серпня 2022 12:47
Понад 400 тактичних кровоспинних джгут-турнікетів надійшли до Луцької районної ради від американської волонтерки Харбір Бхатії. Турнікети будуть розіслані військовим за потребою.

Про це повідомили у пресслужбі райради.

Волонтерка Харбір Бхатія спільно із благодійними міжнародними організаціями IK Onkar Bridges, Sikhs for All та Rotary Club of Santa Clara вже неодноразово надавали допомогу українським переселенцям, військовим та медичним закладам. Також вони опікуються українськими біженцями за кордоном.

«Луцька районна рада висловлює щиру подяку американським волонтерам та організаціям, з якими вони співпрацюють за надану допомогу.

Працюємо разом та наближаємо перемогу України!» – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Нарід Показати IP 8 Серпня 2022 15:05
"Луцька районна рада висловлює щиру подяку американським волонтерам та організаціям, з якими вони співпрацюють за надану допомогу." а міськ- і райрада не могли виділити гроші на забезпечення наших быйців???
лучанин Показати IP 8 Серпня 2022 20:23
Ганьба могли б скинутися і самі купити. Діти купують а ви що купили? Готовитеся досвята День незалежності щоб там пукнути і заховатися

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus