USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Аналітики прогнозують критичний рівень безробіття

16 Січня 2017 10:19
Рівень безробіття цього року збільшуватиметься швидкими темпами у всьому світі – на 3,4 мільйона більше осіб почнуть шукати для себе нові вакансії.

Про це повідомляє "Дзеркало тижня".

За даними Міжнародної організації праці, кількість безробітних у 2017 році перевищить 201 мільйон, а до кінця року безробітними може стати ще додатково 2,7 мільйона осіб.

Експерти вважають, що головна причина такого становища на ринку праці криється у тому, створення робочих місць не відповідає зростанню попиту на них з боку працездатного населення.

Зокрема, критичної позначки сягне економічне падіння у Північній Америці та Західній Європі, адже навіть у порівнянні із минулими роками криза у сфері тільки поглибилася.

Керівник МОП Гай Райдер вважає, що фінансовий підйом можливий, але цього року він торкнеться не всіх. Це може спровокувати появу вакансій, що не відповідатимуть загальним нормам та потребам шукачів.

На його думку, більшість людей досі не забезпечені роботою, яка гідно оплачується, адже подекуди отримують за неї всього три долари і десять центів на день – кількість таких осіб наближується до п'яти мільйонів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські пенсіонери цього року частіше шукатимуть роботу, адже прожити на соціальні виплати вкрай складно. Крім того, з'явилася ймовірність суттєвого зменшення пропозицій на ринку праці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вася Показати IP 16 Січня 2017 11:54
Ось до чого доводить Політика Гройсмана який сам ніколи не влаштовувався на роботу а розказує казки. Владу цю геть якщо не може дати людям гідне життя!
Марта Показати IP 16 Січня 2017 13:08
А Гройсман кричить не буде виплачувати допомогу по безробыттю а дасть роботу -щоб раби робили за 2500 грн чистими ы нычого вкынцы мысяця за таки гроши не купиш абсурд а не влада

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus