USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Аналіз ДНК родичів військових роблять у Луцьку

2 Жовтня 2014 15:36
У родичів військових почали відбір крові для генетичної ідентифікації. Про це повідомляє «Вісник+К».

Відбір крові для подальшої генетичної ідентифікації загиблих у зоні АТО здійснює Волинське обласне бюро судово-медичної експертизи.

Це робиться у зв'язку із формуванням банку даних на базі Київського міського бюро судово-медичної експертизи з метою подальшого проведення генетичної ідентифікації загиблих під час проведення АТО.

Відтак, адміністрація Волинського обласного бюро судово-медичної експертизи інформує, що відбір крові проводиться у робочі дні з 9:00 до 15:00 за адресою: Луцьк, вулиця Кафедральна, 4.

Необхідні умови для здійснення процедури: генетичний матеріал надають двоє найближчих родичів загиблих. Також необхідно мати постанову судово-слідчих органів, документ, що засвідчує особу (паспорт) та конверт.

Зазначимо, сьогодні заявив спікер РНБО Андрій Лисенко під час брифінгу заявив, що на даний момент 552 невпізнаних тіла загиблих учасників антитерористичної операції потребують проведення ДНК-експертизи.

Нагадаємо, волонтери, які займаються розшуком зниклих на Сході України бійців, закликають родичів якнайшвидше здати кров для відбору зразків ДНК.

ЧИТАТИ ЩЕ: ІДЕНТИФІКАЦІЮ НЕВПІЗНАНИХ ТІЛ В ЗОНІ АТО ОПЛАТИТЬ ДЕРЖАВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волинь Показати IP 2 Жовтня 2014 19:27
Коли тисячі неопізнаних тіл патріотів засипали де попало, згадали про аналіз ДНК . А про спему не згадали ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus