USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Анатолій Тимощук – про завершення кар’єри та плани на майбутнє

4 Жовтня 2016 10:06
Футболіст алматинського «Кайрату» і екс-півзахисник збірної України, лучанин Анатолій Тимощук розповів про можливе завершення кар’єри.

Екс-півзахисник «Волині», «Шахтаря», «Зеніту» і «Баварії» розповів про своє рішення завершити кар’єру в збірній України, а також заявив, що планує стати тренером після закінчення кар’єри футболіста, – пише iSport.ua.

«Я прийняв рішення закінчити кар’єру в збірній ще під час Євро-2016, і Андрій Миколайович (Шевченко, – ред.) про це знав. Чи відчуваю я себе помічником головного тренера? Ми продовжуємо багато спілкуватися, як і раніше, дружимо, але мене не можна називати «помічником Шевченка», - розповів Тимощук.

«Поки що я продовжую грати в футбол, у мене ще два місяці контракту з моїм нинішнім клубом, тому є ще свої цілі і бажання, які треба втілити на футбольному полі. Чи повішу я бутси на цвях через два місяці? Подивимося, коли цей час мине, тоді й повернемося до питання.

Разом з цим все більше думаю про майбутнє, де є бажання займатися тренерською справою. Нині вже навчаюся на тренерську ліцензію PRO – дуже пізнавально і цікаво. Багато записую, слухаю, потім переглядаю і слухаю заново, намагаюся аналізувати якомога більше інформації. Адже одна справа – бути в команді як гравець, а інша – підходити до справи теоретично», – поділився планами на майбутнє футболіст.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучанин Показати IP 4 Жовтня 2016 12:04
Толян!Давай приїжджай до дому,в Луцьк і заміни старого Кварцяного,який вже не в змозі вивести команду на професійний рівень гри в Україні.А про інше це з області фантастики.
Волинь до лучанин Показати IP 4 Жовтня 2016 14:03
Ахах , в Луцьк.. Невже є такі наївні люди, які думають шо таке може бути, а тим більше що його це може влаштувати? Такій зірці як він( на його думку) і Україна замілко!
Сєня Показати IP 4 Жовтня 2016 14:48
Да помічником Шевченка і тоді точно загонете збірну на рівень збірноі Латвіі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus