USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Анатолій Матвієнко засудив Ющенка і Тимошенко. За гонки

7 Серпня 2008 18:10
Нардеп, лідер УРП «Собор» Анатолій Матвієнко під час прес-конференції у Луцьку 7 серпня розповів, що як Президент, так і Прем’єр-міністр України займаються популізмом. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Пан Матвієнко засудив і Віктора Ющенка, і Юлію Тимошенко за передчасний старт президентської кампанії. На думку народного депутата, є неправильним те, що фактично у січні 2007 року лідерка БЮТ розпочала гонку за крісло очільника держави, а чинний Президент «повівся» на це. «Президента і Прем’єра ми маємо таких, яких маємо. Я критично ставлюся до обох. Але хіба не ми привели Ющенка на посаду Президента, а Тимошенко на посаду Прем’єра?», - зазначив керівник УРП «Собор».
Народний депутат стверджує, що «Юлія Тимошенко здійняла хвилю популізму і пробує на ній заїхати в президенти». Ющенко – аналогічно.
На думку Анатолія Матвієнка, під час нових президентських виборів навряд чи оберуть гідного президента, тому що ніхто наразі не здатний об’єднати українське суспільство, а, навпаки, українців зараз активно роз’єднують.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 7 Серпня 2008 21:02
Хто такий Матвієнко? Перефарбований секретар комсомолу України? Ходок по фракціям? І він нас чесних і порядних лучан буде вчити жити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus