USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Андрія Кицю звільнили з посади заступника

6 Квітня 2017 11:36
Депутати проголосували за звільнення заступника Луцького міського голови Андрія Киці, який написав заяву на звільнення за угодою сторін.

Відповідне рішення депутати ухвалили під час засідання 22 позачергової сесії Луцької міськради 6 квітня.

Нагадаємо, минулого тижня повноваження заступників склали Тарас Яковлев, Сергій Григоренко та Юрій Моклиця, мовляв, вони не визнають зміни секретаря і не бажають працювати в новій команді. На завершення своєї роботи того ж дня, як повідомили, що написали заяви на звільнення, вони проголосували за підвищення вартості проїзду в міській раді.

Вже цього тижня стали відомі імена нових заступників. Ними мають стати нинішній голова Ківерцівської райради Григорій Недопад (в якості першого заступника), депутати міськради Григорій Пустовіт та Костянтин Петрочук і начальник юридичного відділу Олександр Рачков.

Григорій Пустовіт, передбачається, має зайняти крісло Андрія Киці. Останній написав заяву на звільнення за згодою сторін.

Депутати підтримали звільнення Андрія Киці 30 голосами «за». Сам Андрій Іларіонович подякував усім за спільну роботу.

«Разом ми зробили багато хорошого, не все вдалося встигнути, але життя не закінчується, бажаю конструктивної роботи, удачі і пошуку розуміння, щоб жителям міста було комфортно і затишно», - звернувся він до депутатів.

Виконувач обов’язків міського голови Ігор Поліщук подякував за роботу і побажав успіхів у подальшому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Луцьк Показати IP 6 Квітня 2017 16:39
Чергове сміття історії
Сергій Показати IP 7 Квітня 2017 02:13
Ого як виріс з вчителя англійської у 14 школі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus