USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Анджеліна Джолі в Італії відвідала онкохворого хлопчика з України

4 Квітня 2022 03:13
Голлівудська зірка та посол доброї волі ООН у справах біженців Анджеліна Джолі відвідала італійський госпіталь Bambino Gesù, де лікуються українські діти, що через війну вимушені були покинули свої домівки й країну.

Акторка поспілкувалася з 10-річним Артемом з Чернівців, який бореться з гострим лімфобластним лейкозом, а потім зустрілася з лікарями й медсестрами, які дбають про біженців.

«У педіатричній лікарні Bambino Gesu в Римі я зустрілася з евакуйованими з України дітьми-біженцями, що стикнулися з невизначеним майбутнім. Як і інші, молюся за припинення війни. Це єдиний спосіб припинити страждання та переміщення», – написала Джолі на своїй сторінці в Instagram.За оцінками UNICEF, два мільйони дітей-біженців залишили Україну з початку війни, ще два з половиною мільйона стали внутрішніми переселенцями. Зазначено, що 60% українських дітей були змушені залишити свої домівки.

Раніше Джолі, як і чимало інших голлівудських зірок, також висловила підтримку Україні й закликала своїх понад 12 мільйонів підписників допомогти українцям. Зокрема, акторка публікувала відео про те, що насправді відбувається зараз в Україні.Нагадаємо, що до цього з українськими дітьми, які втекли від російських окупантів разом зі своїми матерями, зустрівся Орландо Блум. Як посол доброї волі UNICEF він приїхав на кордон між Україною й Молдовою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus