USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Ансамбль народної музики з Луцька виступив на міжнародному фестивалі в Литві

9 Червня 2023 20:28
Ансамбль народної музики «Волиняни» Луцької музичної школи № 3 повернувся з Литви, де презентував українську культуру на Міжнародному фестивалі «Atataria Lamzdziai» у місті Каунас. Керівниками колективу є Тетяна Жилюк та Анатолій Марценюк.

Про це повідомляють в Луцькій міській раді.

Свій творчий доробок на фестивалі представляли шістдесят колективів з Литви, два з Латвії, один – із Польщі та «Волиняни».
Професійно продумана і насичена фестивальна програма дала змогу повною мірою розкрити творчі та виконавські можливості кожного колективу.
Українські народні звичаї, віртуозна гра на музичних інструментах, мелодійні пісні, грайливі танці у виконанні «Волинян», а ще колоритне вбрання та українська мова викликали величезне захоплення учасників та відвідувачів фестивалю. Виступи «Волинян» супроводжувалися оваціями та вітаннями «Слава Україні!», а ще словами підтримки України в її боротьбі за мир і свободу.

З міжнародної фестивальної сцени артисти з Луцька впевнено заявили, що українська самобутність навіть під вибухами ворожих снарядів є і буде!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus