USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Вона читає вірші Стуса»: Антоніна Хижняк і Сергій Мартинюк зіграли закоханих у новому кліпі гурту «Фіолет»

2 Березня 2024 06:25
Гурт «Фіолет» видав кліп на нову пісню «Уяви собі». Головні ролі зіграли відома українська акторка Антоніна Хижняк («Спіймати Кайдаша») та фронтмен гурту Сергій Мартинюк.

Пісню «Уяви собі» Фіолет вперше представив влітку 2023 року на сольному концерті у Києві, отримавши схвальні відгуки від шанувальників. Невдовзі розпочалася робота над записом треку під керівництвом саундпродюсера Артура Данієляна.

«Ніколи не знаєш, що несе за собою завтра і яке з твоїх «люблю» стане останнім. Тримаєшся думками за сьогодні, руками і серцем за найближчих. Згадуєш, мрієш, любиш вже і сьогодні. Ніби завтра нема, а тобі знову сімнадцять. Тільки уявіть собі…» – ділиться враженнями про пісню Колос і додає, що ідея кліпу зі зворотнім порядком подій, від краху стосунків до перших медових тижнів, ідеально вписалася в настрій треку.

Режисером кліпу став молодий київський режисер та засновник літературного проекту «МУР» Олександр Хоменко, за плечима в якого відеороботи для Kalush Orchestra, Nazva, Tember Blanche та інших.
«Я давно захоплююсь творчістю Фіолету, і це не перша наша співпраця. Раніше я знялась у кліпі на пісню «Дівчисько», цей досвід мені дуже сподобався. Грати закоханих було легко, оскільки з Сергієм у нас досить дружні стосунки, тому на знімальному майданчику було комфортно. Загалом робота вийшла красивою та кінематографічною, я рада, що нам вдається творити у такий складний час!» – розповіла Антоніна Хижняк.

За два тижні до релізу відео з приспівом пісні «Уяви собі» набрало більше 200 тисяч переглядів у мережі Тік Ток, також було відзнято більше сотні відео від шанувальників.

Читати ще: Про стосунки, війну, ПТСР та страхи родом з дитинства: у Луцьку фронтмен «Фіолету» Сергій Мартинюк презентував свій роман «Кушмарджак»

Нагадаємо, нещодавно Фіолет виступив у Луцьку з акустичною програмою та благодійною метою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus