USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Антимонопольний комітет оштрафував «Волиньгаз»

5 Січня 2009 14:08
Волинське відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало ВАТ «Волиньгаз» на 17 тисяч гривень за зловживання монопольним становищем. Про це повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією АМКУ, товариство включило завищені нормогодини до вартості послуг з підготовки та видачі техумов на газифікацію індивідуальних житлових будинків. А також – плату за ті роботи, які фактично не надавалися або за які споживачі вже розрахувалися.
Окрім цього, договори на підготовку та видачу техумов не містять відповідальності підприємства за неналежне виконання обов’язків тощо. Оскільки такі дії товариства призвели до ущемлення інтересів споживачів, АМКУ застосував до «Волиньгазу» санкції.
Нагадаємо, що Волинське обласне відділення АМКУ порушило справу за ознаками зловживання ВАТ «Волиньгаз» монопольним становищем ще місяць тому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus