USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Апеляційний суд Сосновському ще й добавив

25 Листопада 2011 14:29
Апеляційний суд Волинської області відхилив апеляційну скаргу депутата Антона Сосновського на постанову міськрайонного суду про стягнення штрафу обсягом 425 гривень через ненадання відповіді на звернення свого колеги Євгенія Ткачука щодо долі «японських грошей».

Відповідний вердикт суд виніс 24 листопада.
Сосновський намагався переконати суд у тому, що не скоїв адміністративного правопорушення, не надавши відповіді Ткачуку. З його слів, він, як голова організації «Волинський блок», не є розпорядником публічної інформації. Свої слова Антон Сосновський аргументував положеннями з Конвенції ООН проти корупції, мовляв, держава не наділяла його подібними повноваженнями. Та й акцію «Луцьк – народу Японії» він проводив як голова «Волинського блоку».

Щодо свідків, Сосновський стверджує, що вони дають недостовірні свідчення, бо працюють в одній структурі та захищають начальника відділу секретаріату міськради Тетяну Касьянову. «Ніякого звернення від Ткачука я не отримував. Про це навіть немає помітки в документації», - заявив депутат.

На думку Сосновського, коли головний редактор «Волинської газети» Володимир Данилюк адресував до нього звернення щодо так званих «японських грошей», готувалася політична провокація. За його словами, якби йому була відома «політична природа» звернення, то відповів би відразу.

«Але тоді я ще не знав, що закон зобов’язує мене відповісти на запит протягом 5 днів і, можливо, відправив його з запізненням», - додав голова «Волинського блоку». Також він заявив, що направив відповідь і не знає, чому редакція видання не отримала її.

Своєю чергою, прокуратура просила визнати Сосновського винним ще в одному порушенні Кодексу про адміністративні правопорушення. Нібито депутат не відправляв відповіді на звернення Данилюка, а Луцький міськрайонний суд не звернув уваги на те, що термін накладання адміністративного стягнення не минув.

«Насправді, ми виявили це порушення 20 вересня 2011 року, а, відповідно до закону, строки накладання адміністративного стягнення минають за три місяці після виявлення порушення», – заявив помічник міського прокурора Віктор Шевчук.

Вислухавши сторони, суд відхилив апеляцію Сосновського і підтримав клопотання прокуратури.

Таким чином, постанову суду першої інстанції змінили в частині закриття справи щодо ненадання відповіді головному редактору «Волинської газети». Тобто голову організації «Волинський блок» Антона Сосновського визнано винним у скоєнні ще одного адміністративного правопорушення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Вальтер Показати IP 25 Листопада 2011 14:42
Сосновський один з найбільших невдах останнього часу. З фракції виключили, з комісії поперли, за японські гроші засудили, зі всіма розсварився. Просто капець дикий. Тепер ще не вистачає підняти питання за авто яке в нього ніби вкрали, а насправді він його загнав у Київ і продав, а страховку отримав. Скоро і тут йому пригадають, а це вже кримінал. Просто м...к одне слово.
Лучанка Показати IP 25 Листопада 2011 16:01
А можливо йому просто варто займатися чимось іншим
суд Показати IP 25 Листопада 2011 22:06
вор должен сидеть в тюрме
1 Показати IP 25 Листопада 2011 22:08
Простота хуже воровства.
жорік Показати IP 26 Листопада 2011 10:44
Цікаво, скільки ще будуть носитись з цим циніком і аферистом? Набридло вже!
kiseciascably Показати IP 7 Травня 2012 22:16
упражнения для нижнего пресса РґРѕРјР° смотреть онлайн диеты как похудела Р±СѓР·РѕРІР° программа снижения веса доктор РЅРѕРЅР° ксеникал отзывы украина Но каков твой план? Аарн… прошептал Лараш, растирая по лицу слезы напополам с грязью. Тогда понятно. Будьте вы прокляты, сволочи! Нас вы раздавили, но найдутся другие. Сартад… тяжело вздохнул ис Тормен. Ты ведь уже не мальчишка, чтобы утверждать что-нибудь столь безаппеляционно. Тебе почти двести лет, когда же ты избавишься от своей глупой импульсивности? Она деловито притащила из коридора алюминиевый бачок и разлила кулеш по мискам, взятым в шкафчике. Себе налила тоже, видимо, так и не поела до сих пор, вечно мечется, как оглашенная. Маршал вздохнул и взял ложку есть не хотелось совершенно, но Лави ведь не отстанет. Лучше поесть, пусть девочка успокоится. Гласс с Кавином добродушно посмеивались, глядя, как обихаживает старика лучший снайпер дивизии. Но где она вас встретила? Вас же не было на приеме! похудеть Р·Р° 5 дней диета ксении Р±РѕСЂРѕРґРёРЅРѕР№ малышевой похудеть РіРёРЅР·Р±СѓСЂРі язвенная диета что нельзя есть чтобы похудеть
beaulAmma Показати IP 16 Травня 2012 04:11
ремонт ванны и туалета Чистовая отделка квартиры - это основной вид деятельности деятельности фирмы "Экострой". На сайте mastermoskva.ru можно посмотреть цены на все типы работ по отделке коридора в квартире, ремонту ванной под ключ и разным типам ремонтных работ. Я очень долго искал разные предприятия и цены на их услуги, перед тем как выбрать предприятие "ЭкоСтрой". Ремонт ванны и туалета - достаточно важный и денежный вопрос и разрешать его необходимо взвешенно и не торопясь. Нужно прочитать форумы и разнообразные блоги, посвященные строительству. Естественно можно и не делать этого, а обратиться в первую попавшуюся контору. Каков будет результат? Думаю, не мне вам объяснять... Нужно разумно и не торопясь сравнить цены и отзывы на работу фирмы. К тому же не помешает позвонить по телефону +7 925 000-64-62 и задать все интересующие вас вопросы. После телефонного общеная лично я вешаю трубку и опять занимаюсь поиском в гугле, дабы изучить полученные ответы с теми, о которых пишут все люди. Нужно заметить, что сотрудники этого предприятия отвечали на заданные вопросы профессионально и по делу. Однозначно заметно, что люди - мастера своего дела. Они не тратят свое время по-пусту и делают свое дело профессионально. Поэтому заказывать отделку моей дачи и ремонт офиса на работе я стану конечно в фирме "Экострой". сантехника ремонт установка
irrelaDiuntee Показати IP 21 Травня 2012 22:01
Ужасы онлайн
Pirwertistial Показати IP 28 Травня 2012 13:33
ранение глаза
prulournFeque Показати IP 18 Червня 2012 15:08
Иногда езжу в Испанию, и меня прой интересуют вопросы типа недвижимость в барселоне ? Подскажите по вопросу какую-нить инфо? Кто-то там может бывал!?
cefReapsmeeda Показати IP 9 Липня 2012 23:54
объясните мне зачем нужны техническое обслуживание кровли? И нужно ли это для дома строящегося?
cefReapsmeeda Показати IP 10 Липня 2012 14:47
объясните мне зачем нужны технология монтажа фальцевой кровли? И нужно ли это для дома строящегося?
Gugupdalp Показати IP 17 Липня 2012 14:57
этот спрос. Причем удовлетворить купить чехол для кресло мешков мебель пользуется все более
sipsSpoto Показати IP 25 Липня 2012 16:52
Люди, кто изучал историю? Подскажите вопрос по аномальные артефакты? Очень интерсна тематика, а ничего не нашла по данной теме.
jodowaп Показати IP 18 Серпня 2012 06:42
Как действуют наркотики?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus