USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Apple випустила нову операційну систему

9 Червня 2009 17:19
На конференції розробників WWDC компанія Apple представила свою нову операційну систему – Mac OS X 10.6 Snow Leopard. Вона швидша за попередню версію, а 90% компонентів Leopard були написані заново. Про це 9 червня повідомляють «Волинські Новини».
Зі слів розробників, установка операційної системи проходитиме швидше на 45% і дасть змогу вивільнити 6Гб місця на жорсткому диску, – пише Корреспондент
Snow Leopard підтримує стандарт OpenCL, що дає змогу використовувати обчислювальну потужність багатоядерних систем, в тому числі і графічних прискорювачів, для звичайних обчислень.
Snow Leopard отримала оновлену мультимедійну платформу QuickTime X, у якій з’явилася можливість редагувати відеокліпи та розповсюджувати їх через YouTube, MobileMe або iTunes.
Крім того, в Snow Leopard була додана можливість розпізнавання почерку з трекпада. Також представили фінальну версію браузера Safari 4. Зі слів представників Apple, він працюватиме у 7 разів швидше, ніж Internet Explorer 8 компанії Microsoft, а також браузерів Firefox 3 і Chrome 2.
Крім того, він повністю проходить тест на підтримку останніх веб-стандартів Acid3. Для власників Leopard нова операційна система Apple коштуватиме 29 доларів.
Як повідомлялося, компанія Apple Inc, запланувала випуск бюджетної версії свого популярного телефону iPhone без обов’язкової передплати на дорогий тарифний план, щоб спробувати значно збільшити продажі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus