USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Арахамія назвав Разумкова «безальтернативним» спікером ВР та озвучив список претендентів на посаду прем'єра

6 Серпня 2019 19:56
Потенційний очільник фракції Слуга народу в парламенті Давид Арахамія назвав «безальтернативним» кандидатом на пост спікера Верховної Ради голову партії СН Дмитра Разумкова.

«Я думаю, спікером буде Дмитро Разумков. В Трускавці (там проходила «школа депутата» для нардепів від Слуги народу, – ред.) у нас не було взагалі жодного альтернативного кандидата. Тобто це безальтернативний кандидат», – заявив він в інтерв’ю Радіо НВ.

Коментуючи кандидатури на пост генерального прокурора, Арахамія назвав можливим претендентом на цю посаду заступника голови Офісу президента Руслана Рябошапку, проте підкреслив, що є альтернативні кандидати.

Майбутній нардеп також заявив, що у Слузі народу є шорт-лист кандидатур на посаду прем’єр-міністра.

«У нас є шорт-лист, в ньому були Андрій Коболєв (голова правління НАК Нафтогаз України), Юрій Вітренко (виконавчий директор Нафтогазу), Олексій Гончарук (заступник голови ОП з економічних питань) і Владислав Рашкован (виконавчий директор Міжнародного валютного фонду)», – зазначив Арахамія.

Раніше майбутній нардеп від Слуги народу Давид Арахамія, який, за інформацією НВ, очолить фракцію політсили в парламенті, назвав «інтригою» своє можливе призначення.

Також він розповів, що фракція Слуга народу може вдатися до моделі голосування, згідно з якою, якщо до 10% нардепів від СН проти певного рішення, то вони повинні прийняти позицію більшості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Микола Показати IP 6 Серпня 2019 23:22
Коболев чи Вітренко - менеджери від народа(сарказм, для альтернативно обдарованих)
Анонім Показати IP 7 Серпня 2019 10:17
Арахамия жополиз Порошенко,как можно его ставить во главе партии?
1 до Анонім Показати IP 11 Серпня 2019 11:53
то же он делает и Зе През!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus