USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Арестович озвучив список російських кандидатів на ліквідацію, якщо вони не впораються на війні в Україні

11 Квітня 2022 08:48
Радник голови Офісу президента Олексій Арестович розповів про те, як в Росії прибирають військове керівництво, яке не впоралося в Україні і те, що чекає нинішніх керманичів наступу.

Про це він розповів у передачі російського журналіста Марка Фейгіна, передає ТСН.

«Наступний кандидат у нас – Герасимов (Валерій Васильович Герасимов – радянський і російський воєначальник, начальник Генштабу ЗС РФ, перший заступник міністра оборони РФ – ред.), а за ним кандидат – Долгополов (генерал армії Олександр Дворніков – ред.), якого поставили керувати. Я знаю, що таке російська штабна культура. Його поставили, бо коли взяли десяток генералів і запитали: «Ну, хто, товариші офіцери? Хто не засс*ть?». Він сказав: «Та я виконаю!» і зробив два кроки вперед. А ось тепер він не виконає, бо там дуже великий сюрприз в зоні ООС. Ми ще подивимося, як він подіє, але він дуже перспективний», – сказав Арестович.

Читати ще: 4 командири та один лейтенант: у ЗСУ показали свіжу «порцію» ліквідованих окупантів

«На лінії від Харкова до Маріуполя – 10 днів дощів поспіль. Причому навіть 50 міліметрів опадів коли випаде, то це значить, що окопи по коліна, повністю розмочені поля, неможливість чи дуже обмежені дії авіації та необхідність наступами вздовж доріг, тобто на раніше підготовлену оборону, де все зрозуміло. Жодних страшних обхідних напрямків головного удару, бо почне це все грузнути моментально і всі попалять редуктори БМП протягом двох секунд при спробі в цій багнюці борсатися. І якщо це так, то це збиття темпів – це таке свято, бо нам встигне підійти те, про що ми не говоримо. І я бачу, що навіть погода за нас. Щоправда, це перевага, яка може бути реалізована обома сторонами. Подивимося, як ми це зробимо. А взагалі гірше має бути тим, хто наступає», – резюмував радник.

Читати ще: Скільки генералів та полковників втратив Путін за місяць війни в Україні. Хто вони?

Як повідомлялося, Путін призначив нового командувача війною в Україні. Ним став 61-літній генерал армії Олександр Дворніков, якого через жорстоку тактику війни прозвали «сирійським м’ясником».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus