USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Арестович пояснив, коли ЗСУ зможуть піти в контрнаступ

26 Квітня 2022 17:41
Збройні Сили України зможуть перейти в контрнаступ. Для звільнення тимчасово окупованих населених пунктів необхідна техніка та жива сила.

Про це розповів радник глави Офісу Президента Олексій Арестович в ефірі телемарафону, передає УНІАН.

Він зазначив, що для контрнаступу українським військовим необхідна велика кількість техніки, живої сили й тилу. Арестович зазначив, що ЗСУ перейдуть в контрнаступ без відтягувань, як тільки з’явиться така можливість.

Читати ще: Вартість життя – 10 тисяч рублів: показали фото щасливих дружин загиблих окупантів, які уже отримують компенсації

«У нас важкої зброї немає. Нам воно потрібне. Захід його нам надасть, і ми переходимо в контрнаступ. Не буде ніяких відтягувань», – пояснив радник глави офісу президента.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus