USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Аргентинці у Луцьку передають вітання Батьківщині

9 Липня 2014 12:30
198-у річницю своєї Незалежності відзначає Аргентина сьогодні, 9 липня. До святкувань приєднуються і аргентинці, які, щоправда, мешкають в Луцьку.

Свої вітання вони надіслали на скриньку Інформаційного агентства Волинські Новини.

У цей день у 1816-ому році, у місті Тукуман Конгрес прийняв історичний для країни документ - Декларацію Незалежності Аргентини. З того часу цей день є одним із найважливіших патріотичних свят волелюбних аргентинців.

Аргентинці, які мешкають в Україні, зокрема і на Волині, приєднуються до святкування Дня Незалежності Аргентини.

"Будьмо вільними, все інше не має значення!" - ці пророчі слова Визволителя Аргентини Хосе де Сан-Мартіна, аргентинський народ пам’ятає та ніколи не забуває! Зі святом тебе, Аргентина!!!», - пише луцький аргентинець Степан Троцюк.

На фото: група аргентинців Луцька під час зустрічі з гостями з Аргентини - депутатом Конгресу Клаудією Бернаса та її мамою Софією Романюк (народилася в селі Ворончин, мешкає в Аргентині з 1936 року).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus