USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Арсен Мірзоян у Луцьку гучно відсвяткує 10-річчя на сцені

9 Лютого 2022 10:10
Один із найхаризматичніших співаків України Арсен Мірзоян скоро виступить у Луцьку.

25 лютого о 20.00 у Волинському муздрамтеатрі ім. Т. Шевченка пройде великий концерт, присвячений 10-річчю співака на сцені і презентації його нового альбому «Монархія».

«Це буде концерт, коли кожна нота зіграна чесно!» – обіцяє Арсен Мірзоян.

Глядачів чекає дві години шаленого драйву, справжньої чоловічої лірики, яскравого світлового шоу, фантастичної атмосфери, вражаючих прем’єр і найулюбленіших пісень за 10 років, які будемо співати усією залою.

«Сталевий голос України», а саме так називають Арсена Мірзояна, давно став символом мужності і романтизму на українській сцені.

У своїх піснях співак відверто ділиться особистими історіями та надихає любити.

Його красивий тембр та чоловічий шарм не залишають байдужих, глибокі і чесні пісні з чоловічим характером одразу западають у серце, а живі виступи не просто запам’ятовуються, а раз і назавжди полонять, даруючи відчуття приємного шоку і ейфорії.

У своєму новому, вже шостому, альбомі Арсен Мірзоян неабияк здивував музичними експериментами, давши ще більше рок-н-ролу і драйву.

«Колись зародилася в голові така думка, що кожен чоловік – монарх своєї справи, свого будинку, своєї сім’ї. Це його «монархія», де панують його закони. І колись ця монархія впаде. Вона обов’язково впаде», – пояснює метафоричну назву альбому Арсен Мірзоян.

«Монархія» яскрава, щира, глибока, з підтекстами і сенсами, які торкаються кожного серця.

Зацікавившись шекспірівським драматургічним прийомом, у пісні «Офелія» Арсен Мірзоян відобразив роздуми про те, як чоловік втрачає жінку, навіть знаходячись фізично поруч з нею.

На написання пісні «Твій король» співака надихнула історія останньої фаворитки Франції Жанни Дюбаррі.

А у пісні «Інженер» Арсен Мірзоян представив свої перші експерименти із хіп-хопом.

«Це вплив Олександра Положинського. У нього, звісно, ліпше виходить, ніж у мене. Але я мав щось зробити, щоб потім, коли мене питатимуть: «А що ти зробив для хіп-хопа?» – я відповів, що я намагався, ось є трек, – жартує співак. – Принаймні музично в аранжуваннях ми це втілили, хіп-хопівські прийомчики там є».

Примітно, що одну з найбільш зворушливих пісень альбому «Сніговик» Арсен Мірзоян записав у дуеті зі своєю п’ятирічною донечкою Ніною.

«Я просто захотів лишити на згадку для неї, для себе, для всіх її голос, якою вона була у п’ять років, – ділиться Арсен Мірзоян. – Дуже радий, що під час концерту у Києві Ніна не побоялася і вийшла на сцену Палацу «Україна» і заспівала навіть більше, ніж я очікував. Без репетицій, щоб артист, як то кажуть, не перегорів. Вона вийшла, побачила цілий зал і як заворожена стала. Й співала навіть там, де не треба співати. Всю пісню співала!»
Запрошуйте свою кохану половинку, друзів та приходьте отримати найяскравіші враження 25 лютого о 20.00 у Волинському театрі ім. Т. Шевченка на концерті Арсена Мірзояна у Луцьку!

Квитки на концерт коштують від 330 гривень.

Купуйте квитки у один клік на сайті: https://lutsk.karabas.com/arsen-mirzoyan-48/order/

Не забувайте: саме на цьому сайті ви можете замовити офіційні квитки за кошти програми «єПідтримка», які отримують всі, хто вакцинувався.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 9 Лютого 2022 12:15
Чим йому так мажуть в Луцьку? Чи й не талант?!.
!!! Показати IP 9 Лютого 2022 12:19
Що йому тут дають? Скільки можна сюди їздити? « талант» великий!!!
Надія Показати IP 9 Лютого 2022 12:43
Мала щастя бути на концерті Арсена Мірзояна. Неймовірний артист! Стільки щирості, віддачі, краси і мудрості у піснях. З нетерпінням чекаю 25 лютого, щоб знову відчути ці емоції.
лінивець Показати IP 9 Лютого 2022 20:17
Творчості його не прихильник але все-таки він вибився в люди,став знаменитим тому не розумію критиків в його адрес....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus