USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Не Магеллан»: у Луцьку співав «сталевий» голос країни Арсен Мірзоян

5 Листопада 2019 08:43
У Луцьку із новою концертною програмою, а також зі знаними хітами вкотре виступив «сталевий» голос країни Арсен Мірзоян.

Концерт, під час якого невтомний мандрівник української музики презентував свій новий альбом «Інгредієнт», відбувся 4 листопада у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка.

Талановитий музикант і композитор зі «сталево-магнетичним» вокалом, який переміг повну глухоту заради творчості, не лише поділився із луцькими шанувальниками музичними одкровеннями із нового альбому, а й заспівав очікувані та «заслухані до дір» композиції «Ідіоти», «Вінні-Пух», «Капронові банти» та інші.
Варто зауважити, що шанувальники намагалися віддячити за чудовий концерт квітами, солодощами та подарунками, та все ніяк не хотіли відпускати артиста зі сцени.
А після заключної пісні «Джеральдіна», яку Мірзоян виконав «на біс», музиканти жартома покинули сцену, імітуючи танець балерин з «Лебединого озера».

Про це та інше - у фоторепортажі Інформаційного агенства Волинські Новини.
Фото та текст - Вікторії Семенюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus