USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Арсенал» — «Волинь»: розвідка ВН. ФОТО

11 Вересня 2013 18:14
«Волинь» зіграє в чужих стінах проти київського «Арсеналу» в суботу, 14 вересня. Початок матчу о 17 годині.

У кожному другому матчі — пенальті
Зважаючи на те, що столичний клуб знаходиться на передостанньому місці в турнірній таблиці, то саме лучани є фаворитами майбутнього протистояння.
Минулого року в «рамку» київського «Арсеналу» найбільше з усіх команд Прем’єр-ліги пробивали пенальті. В нинішньому розіграші чемпіонату схоже, що ситуація не змінюється. В матчі проти «Металіста», вже нападник «Болоньї», Кристальдо, забиваючи м’яча, підіграв собі рукою. Арбітр Віталій Романов вдав, що порушення не помітив. Окрім того, суддя ще й погнав з поля Герасим’юка. В наступній грі проти «Карпат» суддівський корпус ніби вибачився за свою помилку — Віталій Годулян призначив у ворота «левів» пенальті при нічийному рахунку. Однак в четвертому турі на старті гри «мені ін блек» Олександр Білокур показав дві жовтих картки Шарпару. Цікаво, що в обох випадках з червоними картками «героями» стали екс-«хрестоносці». Далі було ще гірше. В п’ятому турі суддя Костянтин Труханов вже в першому таймі вирішив долю на користь донецьких — дві «точки» й вилучення Богданова не на користь «Арсеналу». В грі з «Чорноморцем» арбітр Анатолій Абдула дав «одинадцять» метрів у ворота Віталія Реви. Цікаво, що кіпери «канонірів», будь це Рева або Боровик, жодного разу не парирували ворожі «ядра». В зустрічі проти «Іллічівця» киян обійшли стороною пенальті і вилучення, але маріупольці вже на початку гри повели у два голи. Тому, мабуть, не було сенсу добивати «Арсенал».
В останньому турі УПЛ Віктор Швецов знову вказав на «точку» в штрафному майданчику «гармашів». Через десять хвилин право на пенальті вже заробив «Арсенал», але після трьох пропущених голів киянами до цього, ім’я переможця було відоме.
Отож, у восьми матчах киян, арбітри чотири рази вказували на «точку» й три рази діставали з кишені червону картку.

Найнебезпечніший «гармаш» — нігерієць
Найрезультативнішим в складі «Арсеналу» є нігерієць Домінік Адійя — два голи. За дублерів киян виступає Олександр Філіппов. Напевно для більшості читачів це прізвище невідоме. Однак Сашко в п’яти матчах провів стільки ж голів! Причому лишень один з пенальті. Загалом команда Юрія Бакалова була точною п’ять разів, а для себе отримала аж п’ятнадцять «банок».
Також в «арсеналівському» нападі бігають колишні «динамівці»: Кравець і Шацьких. Позаду форвардів грають знайомі Луцьку обличчя: Шарпар, Романчук, Аржанов, Герасим’юк.
Можливо якісь секрети, як «зіпсувати» порох та гармати «канонірів», знає Шершун — Богдан два сезони відіграв у червоно-синій футболці.

Киянам — Гал Шіш, але без Масла
Щодо кадрових втрат, то поєдинок пропускає луцький оборонець Ян Масло. Думається Віталій Володимирович дасть шанс дебютувати ізраїльтянину Галу Шішу. Необстріляний в матчах найвищого ґатунку оборонець Роман Никитюк напевно не потрапить навіть до заявки на гру. Старий-новий голкіпер Шеліхов швидше за все залишиться на лаві запасних, оскільки Віталій Неділько показав хорошу гру проти «Металурга».
З команди пішли Кінаш, Леандро. Тепер в Дмитра Задерецького одним конкурентом на лівому фланзі стало менше. Цілком ймовірно, що в старті з’явиться опальний Ерік. Інший легіонер, Ванче Шиков, напевно вирушить до столиці України трішки втомленим після матчів за збірну, однак для Кварцяного практично не існує слова «втома». Цілком реально, що македонець вийде на газон з перших секунд, і на полі в обороні лучан буде три «Ш»: Шіш, Шершун, Шиков. Ех, у «Волинь» би ще знаних оборонців Шмельцера і Шкртела.
Орієнтовний склад на матч:
Неділько — Сімінін, Гал Шіш (Нємчанінов), Шиков, Шершун (Парцванія) — Ерік, Задерецький, Рамон (Гошкодеря), Скоба — Козьбан, Шумахер


Годулян розсудить
Арбітром матчу призначено Віталія Годуляна. Якщо ще цього сезону одесит не свистів у матчах за участю лучан, то саме дякуючи Годуляну «Арсенал» відкрив рахунок проти «Карпат».

Як «стріляли» «каноніри»
Наостанок пригадаймо рахунки та авторів голів в матчах, де брав участь «Арсенал» в рамках розіграшу чемпіонату України цього року.
1 тур
«Дніпро» — «Арсенал» — 3:0 (Селезньов, 12, Зозуля, 32, Коноплянка, 74)

2 тур
«Арсенал» — «Металіст» — 1:2 (Гоменюк, 41 — Соса, 53, Кристальдо, 55)
Вилучення: Герасим’юк, 86 (2 ЖК)

3 тур
«Карпати » — «Арсенал» — 0:2 (Шацьких, 54 (п), Адійя, 60)

4 тур
«Арсенал» — «Ворскла» — 1:1 (Дедечко, 36 — Аржанов, 66)
Вилучення: Шарпар, 14 (2 ЖК)

5 тур
«Металург» Д — «Арсенал» — 2:0 (Мораєш, 16 (п), 28 (п))
Вилучення: Богданов, 30 (2 ЖК)

6 тур
«Чорноморець» — «Арсенал» — 1:0 (Антонов, 53 (п))

7 тур
«Арсенал» — «Іллічівець » — 1:2 (Ордець, 5, Полянський, 13 — Адійя, 39)

8 тур
«Зоря» — «Арсенал» — 4:0
Хомченовський 38, 89, Болі, 41 Даніло, 53 (п)
Нереалізований пенальті: Шацьких, 63



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Зіко Показати IP 12 Вересня 2013 17:51
1-1

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus