USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Асканія-Нова представляє Україну на всесвітньому конкурсі

23 Квітня 2009 18:39
В Україні стартувала рекламна кампанія для популяризації заповідника «Асканія-Нова» та спонукання українців активніше голосувати за підтримку цього українського номінанта на всесвітньому конкурсі «7 нових чудес природи». Про це 23 квітня повідомляють «Волинські Новини».
Як передає УНІАН, про це на прес-конференціїрозповів голова оргкомітету акції «7 чудес України», заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко. За його словами, з цією метою запланована широка рекламна компанія, що проходитиме під гаслом «Покажемо світу природні чудеса України».
Зокрема, планується розміщення телевізійних роликів, радіореклами, зовнішньої реклами на бігбордах і сітілайтах та рекламних банерів в Інтернеті. «Якщо не змобілізуємо українців, то нам точно нічого не світить в цьому конкурсі», – сказав Микола Томенко.
Загалом, за його словами, загалом по Україні планується розмістити приблизно 300 бігбордів, а на телеканалі ICTV розпочнеться трансляція відеоролика про «Асканію-Нову». Крім того, зауважив пан Томенко, це ролик транслюватиметься і на каналі «М1».
Він також зазначив, що звернувся з проханням до всіх українських телеканалів сприяти популяризації нашого номінанта на всесвітньому конкурсі. Микола Томенко нагадав, що біосферний заповідник «Асканія-Нова» представлятиме Україну у другому турі всесвітнього конкурсу «7 нових чудес природи», до якого потрапив 261 учасник з усіх континентів Землі.
Другий етап конкурсу завершиться 7 липня цього року, і з-поміж 261 номінанта оберуть 77, які змагатимуться у фіналі. Микола Томенко зауважив, що для зручності визначення переможців організатори розподілили учасників другого етапу на сім груп, й «Асканія-Нова» потрапила до групи «Національні парки, природні заповідники, ліси».
За його словами, зараз «Асканія-Нова» знаходиться на 37-му місці серед 54 учасників цієї групи. Він наголосив, що голосування за номінантів відбувається на офіційному сайті конкурсу, але складність полягає в тому, що він англомовний, що може створити певні незручності для українських користувачів Інтернету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Прикріпити файл

Система Orphus