USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Чотирирічна лучанка перемогла на всеукраїнському конкурсі краси

2 Липня 2015 17:58
За звання найвродливішої україночки боролася чотирирічна лучанка - Соломія Павлючик. Вона і здобула перемогу у своїй віковій категорії.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини розповіла мама переможниці – Юля.

Так, у Житомирі в останній день червня відбувся Всеукраїнський благодійний дитячо-юнацький конкурс краси «Міс Україночка-2015».

За звання найвродливішої україночки боролося 19 юних красунь, на підготовку яких знадобилося три тижні.

Як повідомляє сайт «ЖИТОМИР.today», вишукані вбрання та манери учасниці демонстрували під час чотирьох виходів – з червоними кульками, у піжамах і бальних сукнях, а також «квіткового» дефіле.

У віковій категорії від чотирьох до шести років перемогу здобула чотирирічна Соломія Павлючик із Луцька. У другій віковій категорії цю нагороду отримала житомирянка Вікторія Нікітчук (8 років), яка стала й «Міс глядацьких симпатій». Серед красунь віком 10-12 років найвродливішою визнали 11-річну Ірина Безверчук, а в четвертій – Олена Терещенко (13 років).

Найголовніші ж відзнаки конкурсу – звання «Міс Україночка – 2015» – «вибороли» 13-річна Дар’я Ковальчук із Рівного та дев'ятирічна Альбіна Черкавська з Житомира.

Як розповіла мама Соломійки, на конкурс вони потрапили вперше. Але перший виступ на конкурсі одразу ж завершився для них перемогою перше місце -Гран пріу своїй віковій категорії- 4-6 років:

- Ходили на репетиції тиждень перед виступом. Плаття робили самі, в яких Соломійка виступала-2 останні номери.

Труднощів, на щастя, не було. Організатор Вікторія Васильчук все вдало спланувала. Дівчатка-конкурсантки були всі дуже хороші і привітні. Оскільки Соломійка була найменшою і вперше, їй допомагали і підказували. Тому ми знайшли собі багато нових знайомих і друзів.Якщо я хвилювалась, то донька абсолютно ні-на сцені вона була вперше і була в абсолютному захваті.

Чим, на Вашу думку, вразила Соломійка членів журі?

Соломійка, напевне, вразила журі своєю безпосередністю і поводженням на сцені, оскільки вона абсолютно не боялась, поводила себе природньо. До нас потім підходило дуже багато незнайомих людей, журі і хвалили її, радили продовжувати далі, оскільки, на їхню думку, вона створена для сцени.

Соломійка гарно продекламувала вірш про себе під час презентації. Вірш їй написала я, спеціально для конкурсу. Взагалі їй прийшлось в дечому важче, ніж іншим учасницям, оскільки вона дебютантка, була найменшою і виступала під номером 1.

Чим захоплюється Соломійка, які у неї вподобання?

Соломійка вже почала займатись художньою гімнастикою, їй це легко вдається, оскільки, як з’ясувалося, від природи вона здібна. Отже, плануємо серйозніше займатися саме гімнастикою.

Дитина артистична, про що нам неодноразово говорили знайомі і зовсім сторонні люди, тому й вирішили себе спробуватиспочатку на ТРК «Аверс» у Вечірній казочці. Після цього нас запросили на два конкурси–«Міс Україночка 2015» у Житомирі і в Харківна «Міні Міс/Містер Модель 2015». Але ми вирішили спочатку випробувати власні сили у Житомирі. Як з’ясувалося, у складі журі була наша маленька лучанка – «Міні Міс Всесвіт» - Анюта Климовець. Під час конкурсу ми познайомились з нею і її мамою.

Юля Павлючик додала, що після конкурсу, приємним сюрпризом для переможниці стало й те, що Соломійці вручили сертифікат на тематичну фотозйомку від відомої у Житомирі фотостудії, а ще - фотосесію від відомої дизайнерки одягу Маргарити Козак у її вбранні для іноземного сайту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 2 Липня 2015 20:21
дуже гарна дівчинка!
Анонім Показати IP 2 Липня 2015 21:16
а звідки дівчинка під номером 8 в голубому фатіновому плятті....десь це плаття я бачив на комусь іншому?
Анонім до Анонім Показати IP 2 Липня 2015 23:43
з Житомира
Аліна Показати IP 2 Липня 2015 22:40
Вітаю! Соломійка молодець!!!
кет Показати IP 2 Липня 2015 22:56
Дужжже гарна Соломійка!!! МОЛОДЕЦЬ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus