USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Асоціація «Бізнес-Волинь» вітає підприємців з професійним святом

5 Вересня 2010 18:01
Виконавчий директор Асоціації «Бізнес-Волинь» Ігор Дильов привітав підприємців із їх професійним святом – Днем підприємця.

У вітанні йдеться:

«Шановні підприємці!
Щороку у першу неділю вересня Україна святкує День підприємця, та з кожним роком ця дата стає все більш вагомою на державному календарі. Як засвідчили статисти, чверть обласного бюджету становлять грошові надходження від волинських малих і середніх підприємців! Та ця солідна цифра є тільки невеличким фактом, що підтверджує велику роль підприємництва у розвитку нашої держави. Адже крім сплати податків кожен із вас, шановні підприємці, створює нові робочі місця і дає можливість працювати іншим людям, надає послуги або ж продукує новий товар, даруючи комфорт оточуючим…
Тож прийміть найщиріші вітання та побажання всіляких успіхів і гараздів. Нехай доля завжди посміхається вам, а нескінченна ділова енергія надихає на втілення нових бізнес-проектів. Бажаю вам завжди знаходитись у потоці рівномірного зростання, а також – постійного збільшення надходжень і прибутків!
З повагою Ігор Дильов».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Волиняка Показати IP 5 Вересня 2010 23:35
Щиро дякуємо!
підприємець Показати IP 6 Вересня 2010 00:13
Приєднуюсь до поздоровлень!!!
вого КРОК Показати IP 6 Вересня 2010 15:35
Й Вас,шановний,також вітаємо!))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus